Excel·lents resultats del Handbol Ribes a la Granollers Cup

Excel·lents resultats del Handbol Ribes a la Granollers Cup

Tots els equips ribetans es van classificar per a la fase final

Ramon Stockli / Handbol Ribes | Sant Pere de Ribes
06-07-2022 13:09

La Granollers Cup és un dels tornejos internacionals d’handbol més grans del món. En aquesta edició van participar 279 equips (gairebé 4000 esportistes) de 13 països. Quatre dies de competició intensos amb moltes ganes de gaudir de l’esdeveniment després que les últimes dues edicions havien estat cancel·lades per Covid.

El Handbol Ribes es presentava amb un total de 10 equips (140 jugadors) i va ser darrere del Granollers i La Roca el tercer club amb més participants. El bon nivell de joc de la marea vermella va donar els seus fruits i els 10 equips van superar la fase de grups i es van plantar en la fase final del diumenge.

El Aleví Masculí va quedar campió de la seva categoria. Després de superar en semifinals al Granollers per només un gol (21-20), els joves jugadors entrenats per Lautaro Alarcón es van classificar per a la final contra el Sant Esteve de Palautordera. Superioritat dels del Garraf durant tot el partit i victòria contundent per 32-20. Distincions individuals per als jugadors ribetans Hugo Ramírez (MVP) i Valentino Golfieri (millor porter).

El Aleví Femení també es va plantar en la gran final després d’haver superat al Granollers en una semifinal èpica després de pròrroga i amb gol d’or marcat per Elsa Raventós (27-26). Màxima igualtat en la lluita pel primer lloc contra el St. Esteve de Palautordera. Al final petits detalls van fer que les del Vallès s’emportessin el títol per 15-16. La ribetana Foix Coll va ser nominada millor portera.

Tercer lloc per al sènior femení que competia en categoria júnior (jugadores nascudes en els anys 2001, 2002 i 2003). Després d’haver estat eliminades en semifinals per les sueques del Spanga de manera clara (13-19), quedava la motivació de guanyar el tercer lloc. En el partit contra les noruegues del Bamble HK la qualitat de les ribetanes es va fer valer i es va aconseguir el bronze per un contundent 22-11.

Classificació final de cada equip:

Aleví Masculí  1  Campions
Aleví Femení   Subcampiones
Sènior Femení (Junior) Terceres
Aleví Masculí  2  Quarts de final
Infantil Masculí  Quarts de final
Infantil Femení  Octaus de final
Juvenil Femení  Octaus de final
Cadet Masculí  Octaus de final
Juvenil Masculí  Octaus de final
Cadet Femení   Setzens de final

Felicitar també les jugadores ribetanes Júlia Terrado per guanyar el títol amb la Selecció Catalana Cadet i a Candela Castilla i Matilda Flores per participar amb la Selecció Catalana Infantil.

Una experiència inoblidable pels esportistes de Handbol Ribes que segur es repetirà l’any 2023.

Share this content:

Comments are closed.