Protocol 2022-23 a seguir en cas d’accident competició de Federació.

(Clica la imatge)

PROTOCOL D’ACTUACIÓ D’ACCIDENT ESPORTIU JUGADOR/A FEDERAT. AXA-ITEGRA

Molt important seguir el protocol per evitar que la mútua facturi al jugador/a, i trucar sempre abans de ser visitat a Itegra: 960 99 28 40.

1) URGÈNCIES : El federat pot acudir a urgències als següents casos:

  • Ferida oberta
  • Sospita de fractura d’ossos
  • Pèrdua de coneixement

Sempre que aquesta assistència sigui objecte de l’Assegurança i dins de les primeres 12 hores des que es produeix l’Accident Esportiu. En aquest cas, el federat haurà d’anar a un Centre Concertat per l’asseguradora trucant prèviament al telèfon d’assistència: 960 99 28 40
Al moment de la trucada, es declara el comunicat d’accident i s’indicarà al federat el centre on ha d’acudir a urgències, emetent una autorització al Centre indicat, amb còpia al correu electrònic del federat (dada que s’informa al declarar el sinistre). Aquesta autorització també es rep al mòbil gràcies a la targeta virtual federativa. El federat ha d’enviar l’informe d’urgències un cop rebuda l’assistència a soporte@itegra.es, després de rebre el correu electrònic d’Itegra demanant-li l’informe d’urgències per a valorar el seguiment posterior necessari. També és possible pujar l’informe mitjançant una foto del mòbil a través de la targeta virtual federativa.

Qualsevol altra patologia diferent dels motius d’urgència descrits, rebrà assistència entre el primer i el segon dia hàbil després de l’accident esportiu. Tan sols en cas d’Urgència Clínica Greu (la vida del federat està en risc) podrà acudir directament al centre sanitari més pròxim. Una vegada superada la primera assistència d’urgències, el federat haurà de comunicar el primer dia hàbil les seves circumstàncies a ITEGRA ( 960 99 28 40) per a l’apertura d’un expedient i ser traslladat a un centre mèdic concertat.

2) ACCIDENTS NO URGENTS :

S’ha de COMUNICAR L‘ACCIDENT: En un termini màxim de 72 hores a ITEGRA i es poden utilitzar dues vies de comunicació:

1) El jugador/a federat ha de contactar amb el responsable del club (administracio@handbolribes.cat) qui haurà de declarar el comunicat d’accident a www.itegra.es indicant el correu electrònic del federat qui rebrà una còpia al seu correu electrònic, del comunicat declarat.

2) Mitjançant la seva targeta virtual federativa. Aquesta targeta es descarrega al telèfon mòbil després de gestionar la seva alta a la federació i rebre per correu electrònic les instruccions per a la seva descàrrega.

3) Poden utilitzar el servei d’Atenció al Client d’ITEGRA: 960 99 28 40 de dilluns a diumenge

En cas de qualsevol dubte, envieu correu a administracio@handbolribes.cat

Atentament

Secretaria

Club Handbol Ribes

visiteu el web,  www.handbolribes.cat

www.facebook.es/ClubHandbolRibes(pàginaoficial 

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 3/2018 LOPD-GDD i la Normativa Europea 2016/679,
 RGPD l'informem que les dades personals recollides en aquest document seran incorporades a un
 tractament informatitzat sota la responsabilitat de Club Handbol Ribes. Pot exercir els seus drets d'accés,
 rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat a: Cristòfol Mestres, s/n, 08810, Barcelona.

(Clica la imatge)


Protocol 2020-22 a seguir en cas d’accident competició de Consell

Esports d’Equip JEEC: Handbol

handbol

Normatives i Reglaments

Prebenjamí:

Benjami 2a Fase:

Alevi 2a Fase: