El Club i Documents

ORIGEN


El Club Handbol Ribes, neix l’any 2010 per donar continuïtat al projecte d’handbol iniciat l’any 2005 al CEIP Els Costerets de Sant Pere de Ribes.
El primer any l’Handbol Ribes va començar amb dos equips infantils, un masculi i un femení. I aixi hem anat creixent fins aquesta temporada, amb més de 300 nois i noies, distribuïts en 26 equips (femenins, masculins i mixtes) que competeixen a les categories aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior de la Federació Catalana d’Handbol (i de minihandbol del Consell Esportiu).
La nostra filosofia. Esport i valors.
L’Handbol Ribes té com a filosofia el desenvolupament integral dels i les jugadores mitjançant l’activitat física practicant l’handbol. L’objectiu prioritari del nostre club és la formació esportiva i humana basada en un projecte d’handbol de base, passant per destinar els recursos i esforços en els nostres jugadors que estan en les fases formatives.
Aquest any hem celebrat la II Trobada de promoció de minihandbol Copa Valors Kids&usHandbol Ribes. La Copa Valors té l’objectiu que tant jugadors/es, entrenadors/es i pares i mares puguin experimentar durant un matí com es pot treballar la competitivitat en harmonia amb els valors. No és valoren els equips participants per la victòria final a gols, sinó que és realitza una classificació en funció dels valors com l’esportivitat en el camp, l’afició, el respecte, etc. Juntament amb els partits, els nens/es treballen els valors al Mural, o al Tercer Temps amb l’equip contrari i un moderador.
L’handbol. Esport minoritari, majoritari a Ribes.
Sóm ja el primer club del municipi, amb més esportistes, i també amb més esportistes femenines. També sóm l’esport amb major implantació a les escoles de Ribes (i també a algunes escoles de Sitges i Olivella, on també estem presents).
L’esport femení.
Un dels nostres eixos és entendre l’esport femení igual que el masculí. Des del club apostem per l’esport femení i sóm el club de Sant Pere de Ribes amb més esportistes femenines.

L’Handbol Ribes, referent del Garraf i referent de l’handbol femení català. L’Handbol Ribes és el referent de l’handbol de la comarca del Garraf en totes les categories, i uns dels referents de l’handbol femení català. Els equips cadet i juvenil femenins competeixen a la máxima categoria catalana, i ja tenim una segona jugadora convocada amb la selecció espanyola. La temporada 2022/23 l’equip sènior femení, jugarà a primera catalana.
En categoria sènior masculí, tot i la seva joventut, la temporada pasada es va acoseguir el segon ascens consecutiu, i aquesta temporada hem baixat a 3a catalana. Tenim jugadors ribetans a les categories inferiors del FC Barcelona, BM Granollers i un jugador a la preselecció espanyola.
També realitzem tasques de promoció de l’handbol a les escoles de Ribes, Roquetes, Sitges, Olivella i Canyelles.

PROPOSTES DE COL·LABORACIÓ I ESPONSORITZACIÓ DEL CLUB HANDBOL RIBES. TEMPORADA 2022/23.


Per dur a terme el projecte esportiu, social i econòmic del Club Handbol Ribes esdevé cabdal comptar amb una política de patrocini estructurada i ben definida, donat que una bona part dels seus ingressos ha de provenir de l’aportació que puguin realitzar els diferents patrocinadors i col.laboradors de l’entitat.
Conscients de les dificultats que ens envolten i de que les necessitats empresarials en cada moment poden ser diferents, hem estructurat un escalat en el nivell d’aportacions, de manera que tothom que estigui interessat en donar el seu suport al nostre projecte ho pugui fer.
D’aquesta manera, en funció del tipus i la quantitat aportada per cada empresa, les contraprestacions seran diferents i s’aplicaran diferents barems en quant a quantitat d’insercions de logotipus, notorietat de la marca, ubicació de la imatge en samarretes, en el pavelló, etc.
Sigui com sigui, la voluntat de l’Handbol Ribes és oferir el màxim possible de contraprestacions als seus col.laboradors deixant sempre oberta les portes als seus suggeriments i comentaris.
Escalat de col.laboracions
Per aquesta temporada s’han establert diferents tipus d’esponsorització, cadascuna d’elles amb les seves particularitats i compromisos. Aquestes són propostes estandaritzades, que no tancades i es poden adaptar a les necessitats puntuals del club i del propi espònsor.