L’Handbol Ribes guanya a la pista del Vic i es consolida a la part alta de la classificació

Club Handbol Vic 26 – Handbol Ribes A 29

L’equip del Garraf suma dos punts en una pista on ningú havia aconseguit la victòria aquesta temporada.

Durant la primera part, els ribetans van surtir a la pista amb una actitud àuria en tots els sentits. En aquests 30 primers minuts, els roig i negres van anar contínuament per davant del marcador amb una diferència d’entre un i dos gols. Van jugar amb superioritat i exhibint un joc coral en atac i una defensa rocosa, juntament amb la notable actuació del porter visitant Jordi Bermejo (alt percentatge de parades). Al minut 20 és quan l’Handbol Ribes pren empenta i obté una màxima diferència de 5 gols a favor (8-13). Aquesta superioritat es va anar diluïnt durant els darrers minuts de la primera part fins arribar a la mitja part amb un resultat de 15-17.

La represa del partit es va iniciar amb tensió a la banqueta i amb mancances defensives per part de l’equip visitant, però en qüestió de pocs minuts es va reprendre la bona dinàmica, després d’un temps mort demanat per l’entrenador Guillem Molné per motivar i reactivar als jugadors. Seguidament, els vermells es van engegar per continuar amb la tònica exhibida durant la primera meitat, tot i que amb alguns errors a la fase ofensiva. No obstant, l’Handbol Vic no va arribar en cap moment a posar-se per davant del marcador perquè els del Garraf van tornar a manifestar una fèrria defensa en els moments claus (junt amb la gran actuació del porter Ribetà).

Una última embranzida visitant va col·locar el resultat final de 26-29 al marcador.

Aquesta victòria consolida el conjunt ribetà a la 2a posició del grup B de la Segona Catalana després de 4 setmanes consecutives sumant de dos en dos.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Javi Mora (5), Pau Batlle (1), Ivan Moya (6), Iker Martínez (2), Toni López (4), Oscar Fernández, Ivan Roldán (1), Pol Fernández (4), Pere Noguero (5), Oriol Bañez, Ian Ramírez, Víctor Rubio (1), Martí Monasterio.

La 9a jornada tindrà lloc el proper dissabte a les 18:30hs. a St Pere de Ribes, contra l’Handbol Sant Quirze B, un rival difícil. Som-hi Ribes!

Fany Gómez / Handbol Ribes

Lliga Catalana – Grup A – Jornada 9

Martorell A 20 – Ribes Sènior Femení  35

El Ribes no es va deixar sorprendre per l’últim classificat

El dissabte, 19 de novembre, tocava jugar en la pista del Martorell. Encara que les del Baix Llobregat tanquen la classificació actual, no havien perdut cap dels seus 3 últims partits. Les ribetanes eren per tant conscients que havien de competir a un bon nivell per a emportar-se la victòria.

Com ja va passar en altres partits d’aquesta temporada les del Garraf van sortir a la pista una mica fredes i adaptant-se al joc lent de les rivals. Les locals van aprofitar la situació i va ser sobretot la seva pivot que va aconseguir marcar repetides vegades. En el minut 7 el marcador era 4-2 a favor del Martorell.

Llavors el Ribes va començar a pressionar més en defensa. Les jugadores de Gabi Daza i Miguel Moragas es van posicionar millor, van aconseguir tallar els intents d’assistència a la pivot i van provocar moltes imprecisions i pèrdues de pilota de les locals. La portera visitant Roser González parava i llançava contraatacs. La conseqüència va ser un parcial de 0-5 en 5 minuts.

La maquinària ribetana s’havia posat definitivament en marxa i a poc a poc anava augmentant la diferència. Al minut 23 les visitants ja guanyaven per 6-12 i es va arribar al descans amb un ja gairebé decisiu 8-17.

Encara que la victòria ja estava encarrilada les ribetanes no van reduir la intensitat en la segona part. Van lluitar per cada pilota, van defensar amb força i no van deixar de córrer. Actitud impecable de l’equip. La diferència en el marcador es va fer cada vegada més àmplia. Anna Hernández va estar especialment inspirada i va marcar ni més ni menys que 11 gols. En general totes les jugadores van estar a un molt bon nivell. En el minut 45 el marcador ja era 15-27. L’últim quart d’hora va estar una mica més igualat per a arribar a un resultat final de 20-35.

Amb aquesta victòria el Ribes segueix en el més alt de la classificació.

Pròxim partit el dissabte, 26 de novembre, 20.30h a casa contra el St Vicenç B.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (11), Virginia Jodar (3), Cristina Hernández (1), Elena Custodio (4), Paula García (4), Judit Olivella (0), Alba Serrano (3), Joana Santiago (3), Alba Cabús (1), Patricia Lucas (3), Anna Gargallo (2)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 49%.