Fases pel Cadet Femení Negre Immotis.

Partit molt coral i amb moltes rotacions, que vàrem començar a fer cap al minut 12 de la primera part. Ha sigut el nostre primer partit de les fases i no podíem esperar un millor resultat, no tant pels números a l’electrònic, sinó perquè ens va permetre que tot l’equip jugues minuts i s’estrenés amb un resultat positiu. Fins al minut 20 de la primera part el nostre rival no va marcar el segon gol, cosa que ens va fer arribar al final de la primera part amb un resultat de 5-19.
La segona part no va ser diferent, i vàrem acabar amb un resultat final de 12-36. L’Àgata, la nostra portera, es va fer un fart de parar pilotes, i les nostres jugadores varen poder marcar sense massa resistència de la defensa rival, fent contraatacs i mostrant una bona forma física.
És important destacar del Sant Cugat que, tot i anar sempre amb una diferència respectable, celebraven cada gol com si fos el de la victòria. Una actitud molt lloable i que ens va permetre també poder fruir de les seves 15 alegries. Mai es varen rendir contra un rival que les superava àmpliament.
Primer partit que no ens deixa veure encara la dificultat d’aquestes fases, on ens queden partits difícils, però que estem segurs que amb bon treball i una actitud de victòria segur que superarem. Estem preparades, tenim qualitat en pista i a la banqueta. Només ens falta executar-ho.

Ja us ho dèiem a la crònica del partit contra Sant Cugat: “… primer partit que no ens deixa veure encara la dificultat d’aquestes fases…”. Doncs ja l’hem vist, possiblement contra el rival més fort del nostre grup.
Sabíem el què ens trobaríem, per això la tàctica triada per l’entrenador ha sigut la que necessitàvem per aquest partit. Sabíem que La Salle tenia la seva jugadora “estrella” (3-Laura), però estàvem preparades.
El problema dels equips amb una jugadora “estrella” és que quan no hi és, l’equip deixa de ser tan competitiu, cosa que el marcador d’aquest partit no reflecteix. S’ha de destacar la gran feina de la nostra Martina en aquesta primera part que, amb un esforç i sacrifici més que notable, va desestabilitzar a la jugadora estrella i li va impedir fer el seu joc. I això també gràcies a la resta de l’equip: brillants en defensa i atac, amb una feina constant i amb una actitud positiva que es va notar al final.
La primera part va ser un anar amunt i avall del marcador, d’aquí els parcials que es varen registrar: minut 5′: 2-3, minut 10′: 6-7, minut 20′: 12-13 i minut 30′: 17-15.
El final de la primera part hauria d’haver estat 17-16, però se’ns va escapar una pilota que hagués sigut un gol clar.
Pel que fa a la segona part, vàrem estar els 5 primers minuts sense moviments en el marcador, 5 minuts en què si haguéssim marcat totes les oportunitats que vàrem tenir el partit s’hauria decantat cap a l’equip què, com equip, era més equilibrat i complet, o sia, el nostre.
Des de la banqueta estàvem preparats per un final pel qual ens pensàvem que estarien reservant la jugadora estrella de La Salle… però no va ser així: al minut 15′ de la segona part ja la van treure a pista… La Salle no veia gens clar guanyar aquest partit… Als 10′: 19-18, als 20′: 23-24 i a partir d’aquí a patir una mica… minut 26′ i estàvem 27-25… minut 27′ i estàvem 28-25…… i aquí és on va entrar el que us deia al començament: feina constant i actitud positiva. ACTITUT i ESFORÇ sempre tenen recompensa: minut 29′: 28-27, constants intents de l'”estrella” que la nostra defensa va rebutjar una i una altra vegada, la resta de La Salle paralitzada… i al final 28-28.
Potser algú diria que va ser un resultat just: el marcador sempre són justos: són números. Però els que vàreu veure el partit en directe pensareu… “hauríem pogut guanyar, però com que ens agrada l’Handbol (i em sembla que “patir” una mica) també pensareu: així hi posem més emoció…”