Archive maig 27, 2022

L’EQUIP JUVENIL MASCULÍ ET NECESSITA!

Citem a tots els aficion@ts i jugad@rs del Club Handbol Ribes a presenciar i recolzar al juvenil masculí.

AQUEST PARTIT ÉS EL DECISIU PER CLASSIFICAR-NOS PEL TOP 4

📅DIUMENGE, 22/6/2022
⏰10H
🆚️TERRASA
🎯GUANYAR O GUANYAR
Si guanyem estem classificats

👔Us convidem a portar indumentària de COLOR VERMELL ❤️

US ESPEREM I US NECESSITEM! LA CLASSIFICACIÓ PEL TOP 4 NO ÉS POSSIBLE SENSE VOSALTRES!

Per cinc maleïts minuts

Jordi Isart | Sant Pere de Ribes
17-05-2022 17:41

Escola Pia Granollers 26 – CH Ribes 25

Primer de tot, felicitar a l’Escola Pia de Granollers pel bon partit realitzat i per l’ascens a Primera. En segon lloc, felicitar a tots els jugadors i el cos tècnic del Ribes que no s’han entregat en cap moment i han lluitat fins l’últim segon. Per últim, felicitar a les aficions, tant de la Pia com del Ribes i en especial a la nostre, pel suport que ens han donat durant tota la temporada tant a casa com als partits de visitants.

Després de 25 partits i 1500 minuts jugats,  per l’últim minut contra Polinyà, l’últim minut dels dos partits conta la Escola Pia i l’últim minut contra Sant Quirze i Llavaneres, no hem aconseguit l’objectiu de pujar a Primera. Cinc minuts que no hem sabut o no hem pogut aprofitar.

Alguna vegada per errors propis, precipitació, altres per mala sort i altres, com aquesta última contra la Escola Pia de Granollers per decisions arbitrals molt difícils d’explicar. A faltat molt poc però, ho tornarem a intentar.

El partit en sí va ser com el de la primera volta, igualadíssim però, encara que era una “final” per tots dos equips, es veia millor posat al Ribes. Petites diferències en el marcador a la primera part, aguantant el Ribes 3 exclusions en els 10 primers minuts (5-5) i arribant amb un desavantatge mínim, 15-14 a la mitja part.

L’ambient espectacular, animant una i altre afició sense parar, a la pista gairebé no es sentien les indicacions dels tècnics ni dels jugadors.

L’inici de la segona part va ser millor pels ribetans que van obrir forat de 2 gols al minut 10 (17-19) i de 3 uns minuts més tard, 17-20, que va fer demanar temps mort al tècnic rival. Mica en mica la Pia va anar retallant fins posar-se pel davant a falta de 5 minuts (24-23). Control del joc per part dels dos equip i començà el festival arbitral sancionant totes les accions del Ribes i cap de la Pia en mateixes condicions.

Tot això va provocar l’exclusió del tècnic del Ribes, Guillem a falta de 3 minuts i per sort, també van sancionar a la Pia després que estigués jugant una estona amb un jugador més de camp. A manca d’un minut, empat a 25 i pilota en possessió del Ribes. Temps mort d’en Guillem per preparar la jugada i faltant 26 segons, amb indicació de passiu, sense haver esgotat totes les passades i amb l’Oscar a la línia de 6 tot sols, la última arbitral, els hi donen pilota  la Pia per passiu. Ells no van fallar i van aconseguir el gol de la victòria i l’ascens a Primera.

Decepció final però, derrota amb el cap ben alt.

Jugadors: Marc, Jordi, Genís (1), Joseba (1), Pau, Iker (1), Toni (7), Oscar (2), Pere, Ivan, Pol (3), Pedri (8), Kike, Oriol, Roger Castelló (1) i Roger Reverter (1).

L’últim partit, el proper diumenge 22 a les 12:00 enfront Llavaneres per acomiadar-nos dels nostres aficionats. Us esperem.

COMUNICACIÓ


Davant la notícia dels fets ocorreguts dins les instal·lacions esportives i de la denúncia
de la vulneració de la intimitat per part dels afectats/es i que revela la presumpta
vulneració de la privacitat patida per unes joves als nostres vestidors i membres del
nostre Club, des del Club d’Handbol Ribes es vol manifestar l’absolut rebuig i la seva
enèrgica condemna contra aquest fet així com expressar el màxim suport i solidaritat a
les persones afectades.
Des del Club d’Handbol Ribes, posem a disposició de les autoritats corresponents i de
la família afectada qualsevol eina que pugui facilitar la resolució de la denúncia
presentada així com la voluntat enèrgica perquè situacions com la donada no es tornin
a repetir.


A Sant Pere de Ribes, 13 de maig del 2022


Club d’Handbol Ribes

TOP 4 Aleví Mixt Nivell 1 a Ribes

La Fase Final de la competició Campionat de Catalunya Aleví Mixt, Nivell 1 (Top-4), ha estat atorgada al club Handbol Ribes. A partir d’ara ens toca treballar molt de valent per fer un bon espectacle pels nens i els pares. Des d’aquí volem desitjar sort a tots els participants i principalment al nostre equip. Ben aviat us comunicarem els horaris i altres dades d’interès de la competició, que se celebrarà en el municipi de Sant Pere de Ribes el cap de setmana 04 i 05 de juny de 2022.

EL PRIMER EQUIP SÈNIOR MASCULÍ ET NECESSITA!

Citem a tots els aficion@ts i jugad@rs del Club Handbol Ribes a presenciar i recolzar al primer equip. AQUEST PARTIT ES IMPORTANTÍSSIM PER SEGUIR EN LA LLUITA PER L’ASCENS I SÓN 2 PUNTS D’OR:

📅 DISSABTE, 7/5/2022
⏰ 20.45 H
🏟️ Pavelló parquet de Ribes
🆚 Handbol Polinyà
🎯 Guanyar els 2 p. per mantenir opcions, no ens serveix res més! són dos punts vitals!!

👔 Us convidem a portar indumentaria de COLOR VERMELL❤️

📹/📸 També afegim que podeu realitzar videos i fotografies etiquetant a:

–> @handbolribes
–> @chribesseniormasculi

US ESPEREM I US NECESSITEM! L’ASCENS A 1ª CATALANA NO ÉS POSSIBLE SENSE VOSALTRES!

HANDBOL RIBES, OE!🔥❤️🖤🔥