Archive març 21, 2022

L’Handbol Ribes campió del Campionat de Catalunya Aleví Femení

Aquest passat cap de setmana, 19 i 20 de març, es va disputar a Ascó, més concretament al Pavelló Municipal, la Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví Femení, organitzat pel CH Ascó, on participaven, a més del club local, l’Handbol Ribes, el KH-7 BM Granollers – Martina Capdevila i el CH Sant Esteve de Palautordera.

Dissabte es van disputar les dues semifinals, la primera la van disputar l’Handbol Ribes  i el CH Sant Esteve de Palautordera i va finalitzar amb victòria pel conjunt del Garraf, per 12 a 4. La segona, que va enfrontar al conjunt local del CH Ascó i al KH-7 BM Granollers – Martina Capdevila,  va ser molt més disputada i fa finalitzar amb victòria vallesana per 7 a 9.

La jornada final es va disputar diumenge, amb els dos partits que decidien la classificació final. Primer es va disputar el partit pel tercer i quart lloc, on el CH Ascó va superar clarament al CH Sant Esteve de Palautordera per 12 a 4. I tot seguit va arribar la gran final entre l’Handbol Ribes i el KH-7 BM Granollers – Martina Capdevila, i com no podia ser d’un altre manera va ser un partit molt disputat que, finalment, va guanyar l’Handbol Ribes per 6 a 10.

D’aquesta manera l’Handbol Ribes, que ja va quedar primer dl seu grup a la primera fase, es va proclamar campió del Campionat de Catalunya Aleví Femení.

Minut 22:36

Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví Femení a Ascó

La Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví Femení a Ascó

Aquest proper cap de setmana, 19 i 20 de març, el Pavelló Municipal d’Ascó acollirà els quatre millors equips alevins femenins de Catalunya, que disputaran la Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví Femení – Nivell 1, que estarà organitzada pel CH Ascó..

Els quatre equips que es disputaran el campionat seran l’Handbol Ribes, el KH-7 BM Granollers – Martina Capdevila, el CH Sant Esteve de Palautordera i el conjunt local del CH Ascó.

El programa de la fase final és el següent:

Dissabte 19 de març de 2022

11.30 h. H Ribes Negre – CH Sant Esteve de Palautordera (1a Semifinal).

13.00 h. CH Ascó – KH-7 BM Granollers – Martina Capdevila (2a Semifinal).

Diumenge 20 de març de 2022

11.30 h. Partit pel 3r i 4t lloc

13.00 h. FINAL

*LLIURAMENT DE PREMIS en finalitzar la final

Tots els partits els podreu seguir en directe pel Canal de Youtube del CH Ascó.