Category Sènior A Masculí

ACOMPANYA AL PRIMER EQUIP A LLUITAR LA PLAÇA D’ASCENS DIRECTE

Aquest diumenge el Sènior Masculí A es desplaça cap a AE Aula (Barcelona) per aconseguir dos punts que ens col·locaria en zona d’ascens directe. És molt important aconseguir la victòria i per això necessitem el vostre suport.

Que vegin que la nostra afició mai decepciona i sempre sou el 8è jugador a la pista!!

US HI ESPEREM!!
(Si vols venir i no tens transport, contacta’ns i t’hi portem!!)

DIUMENGE 26 DE FEBRER
19.00H
Poliesportiu Aula Escola Europea
(Avinguda Mare de Déu de Lorda, 34, Barcelona (08034))

https://goo.gl/maps/vbkWBdvS7ny97Buk6

13 minuts de glòria per l’equip masculí del CH Ribes

Club Handbol Vilamajor B 27 – Handbol Ribes A 38

Una primera part molt uniforme, on els dos equips van mostrar una dinàmica de partit similar. Pel que fa a les barreres de defensa, aquestes es van reflexar constants i fèrries i el joc en atac es va observar equilibrat per part dels dos conjunts. Tot i així, els jugadors del CH Ribes sènior masculí van sentir una certa incomoditat a la pista, ja que, a causa de la baixa efectivitat dels porters, es van veure incapaços de posar distància en el marcador i van acabar aquesta primera part guanyant amb la diferència d’un sol gol. (16-17)

L’inici de la segona part va ser similar a la primera, amb el resultat durant uns quants minuts gol amunt gol avall. El CH Vilamajor B continuava defensant fortament, però l’actitud de l’equip vermell era molt positiva. A partir del minut 17 de la segona part, és quan el partit pren sentit i fa un gir de 180º coronant al porter Marc Alonso del Ribes, el qual optimitza l’efectivitat abans esmentada i augmenta el rendiment, proporcionant així, un gran percentatge de parades fins al final del partit.

Una darrere l’altra, fent que l’equip local mostri nervis i desesperació durant la resta del partit, i pel contrari, la banqueta i la grada dels ribetans expressi una molta eufòria.

L’autoestima i l’ambició dels jugadors de l’equip visitant va créixer per moments i aquest fet es va reflectir al marcador minut a minut sumant gols en un alt percentatge de xuts a porteria. Resultat final un contundent 27-38 a favor del Ribes.

Bon avantatge i bon partit per part del CH Ribes, que a dia d’avui, i gràcies a empats i pèrdues dels equips de dalt de la taula, es troba en 3a posició en la classificació.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Marc Alonso, Javi Mora (4), Pau Batlle (3), Ivan Moya (4), Iker Martínez (1), Toni López (7), Oscar Fernández (6), Pol Fernández (3), Oriol Bañez (4), Víctor Cariño (3), Martí Monasterio, Obiora Andreu (3).

La 7a jornada tindrà lloc a Sant Pere de Ribes el dia 12 de Novembre a les 17.15h. contra Molins de Q – Handbol Molins, un altre partit que s’ha de guanyar per seguir pujant esglaons. Som-hi Ribes!

Fany Gómez 

EL PRIMER EQUIP SÈNIOR MASCULÍ ET NECESSITA!

Citem a tots els aficion@ts i jugad@rs del Club Handbol Ribes a presenciar i recolzar al primer equip. AQUEST PARTIT ES IMPORTANTÍSSIM PER SEGUIR EN LA LLUITA PER L’ASCENS I SÓN 2 PUNTS D’OR:

📅 DISSABTE, 7/5/2022
⏰ 20.45 H
🏟️ Pavelló parquet de Ribes
🆚 Handbol Polinyà
🎯 Guanyar els 2 p. per mantenir opcions, no ens serveix res més! són dos punts vitals!!

👔 Us convidem a portar indumentaria de COLOR VERMELL❤️

📹/📸 També afegim que podeu realitzar videos i fotografies etiquetant a:

–> @handbolribes
–> @chribesseniormasculi

US ESPEREM I US NECESSITEM! L’ASCENS A 1ª CATALANA NO ÉS POSSIBLE SENSE VOSALTRES!

HANDBOL RIBES, OE!🔥❤️🖤🔥

Crida del Sènior Masculí pel pròxim partit on ens juguem mantenir opcions per pujar a primera.

Citem a tots els aficion@ts i jugad@rs del Club Handbol Ribes a presenciar i recolzar al primer equip en el partit MÉS IMPORTANT fins ara:

📅 DISSABTE 30
⏰ 20.10 H
🏟️ Pavelló parquet de Ribes
🆚 Club Handbol Sant Andreu
🎯 Guanyar els 2 p. per mantenir opcions, no ens serveix res més!

👔 Us convidem a portar indumentaria de COLOR VERMELL❤️

US ESPEREM I US NECESSITEM! L’ASCENS A 1ª CATALANA NO ES POSSIBLE SENSE VOLSALTRES!

HANDBOL RIBES, OE! 🔥❤️🖤🔥