Category Sènior A Masculí

13 minuts de glòria per l’equip masculí del CH Ribes

Club Handbol Vilamajor B 27 – Handbol Ribes A 38

Una primera part molt uniforme, on els dos equips van mostrar una dinàmica de partit similar. Pel que fa a les barreres de defensa, aquestes es van reflexar constants i fèrries i el joc en atac es va observar equilibrat per part dels dos conjunts. Tot i així, els jugadors del CH Ribes sènior masculí van sentir una certa incomoditat a la pista, ja que, a causa de la baixa efectivitat dels porters, es van veure incapaços de posar distància en el marcador i van acabar aquesta primera part guanyant amb la diferència d’un sol gol. (16-17)

L’inici de la segona part va ser similar a la primera, amb el resultat durant uns quants minuts gol amunt gol avall. El CH Vilamajor B continuava defensant fortament, però l’actitud de l’equip vermell era molt positiva. A partir del minut 17 de la segona part, és quan el partit pren sentit i fa un gir de 180º coronant al porter Marc Alonso del Ribes, el qual optimitza l’efectivitat abans esmentada i augmenta el rendiment, proporcionant així, un gran percentatge de parades fins al final del partit.

Una darrere l’altra, fent que l’equip local mostri nervis i desesperació durant la resta del partit, i pel contrari, la banqueta i la grada dels ribetans expressi una molta eufòria.

L’autoestima i l’ambició dels jugadors de l’equip visitant va créixer per moments i aquest fet es va reflectir al marcador minut a minut sumant gols en un alt percentatge de xuts a porteria. Resultat final un contundent 27-38 a favor del Ribes.

Bon avantatge i bon partit per part del CH Ribes, que a dia d’avui, i gràcies a empats i pèrdues dels equips de dalt de la taula, es troba en 3a posició en la classificació.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Marc Alonso, Javi Mora (4), Pau Batlle (3), Ivan Moya (4), Iker Martínez (1), Toni López (7), Oscar Fernández (6), Pol Fernández (3), Oriol Bañez (4), Víctor Cariño (3), Martí Monasterio, Obiora Andreu (3).

La 7a jornada tindrà lloc a Sant Pere de Ribes el dia 12 de Novembre a les 17.15h. contra Molins de Q – Handbol Molins, un altre partit que s’ha de guanyar per seguir pujant esglaons. Som-hi Ribes!

Fany Gómez 

Per cinc maleïts minuts

Jordi Isart | Sant Pere de Ribes
17-05-2022 17:41

Escola Pia Granollers 26 – CH Ribes 25

Primer de tot, felicitar a l’Escola Pia de Granollers pel bon partit realitzat i per l’ascens a Primera. En segon lloc, felicitar a tots els jugadors i el cos tècnic del Ribes que no s’han entregat en cap moment i han lluitat fins l’últim segon. Per últim, felicitar a les aficions, tant de la Pia com del Ribes i en especial a la nostre, pel suport que ens han donat durant tota la temporada tant a casa com als partits de visitants.

Després de 25 partits i 1500 minuts jugats,  per l’últim minut contra Polinyà, l’últim minut dels dos partits conta la Escola Pia i l’últim minut contra Sant Quirze i Llavaneres, no hem aconseguit l’objectiu de pujar a Primera. Cinc minuts que no hem sabut o no hem pogut aprofitar.

Alguna vegada per errors propis, precipitació, altres per mala sort i altres, com aquesta última contra la Escola Pia de Granollers per decisions arbitrals molt difícils d’explicar. A faltat molt poc però, ho tornarem a intentar.

El partit en sí va ser com el de la primera volta, igualadíssim però, encara que era una “final” per tots dos equips, es veia millor posat al Ribes. Petites diferències en el marcador a la primera part, aguantant el Ribes 3 exclusions en els 10 primers minuts (5-5) i arribant amb un desavantatge mínim, 15-14 a la mitja part.

L’ambient espectacular, animant una i altre afició sense parar, a la pista gairebé no es sentien les indicacions dels tècnics ni dels jugadors.

L’inici de la segona part va ser millor pels ribetans que van obrir forat de 2 gols al minut 10 (17-19) i de 3 uns minuts més tard, 17-20, que va fer demanar temps mort al tècnic rival. Mica en mica la Pia va anar retallant fins posar-se pel davant a falta de 5 minuts (24-23). Control del joc per part dels dos equip i començà el festival arbitral sancionant totes les accions del Ribes i cap de la Pia en mateixes condicions.

Tot això va provocar l’exclusió del tècnic del Ribes, Guillem a falta de 3 minuts i per sort, també van sancionar a la Pia després que estigués jugant una estona amb un jugador més de camp. A manca d’un minut, empat a 25 i pilota en possessió del Ribes. Temps mort d’en Guillem per preparar la jugada i faltant 26 segons, amb indicació de passiu, sense haver esgotat totes les passades i amb l’Oscar a la línia de 6 tot sols, la última arbitral, els hi donen pilota  la Pia per passiu. Ells no van fallar i van aconseguir el gol de la victòria i l’ascens a Primera.

Decepció final però, derrota amb el cap ben alt.

Jugadors: Marc, Jordi, Genís (1), Joseba (1), Pau, Iker (1), Toni (7), Oscar (2), Pere, Ivan, Pol (3), Pedri (8), Kike, Oriol, Roger Castelló (1) i Roger Reverter (1).

L’últim partit, el proper diumenge 22 a les 12:00 enfront Llavaneres per acomiadar-nos dels nostres aficionats. Us esperem.

EL PRIMER EQUIP SÈNIOR MASCULÍ ET NECESSITA!

Citem a tots els aficion@ts i jugad@rs del Club Handbol Ribes a presenciar i recolzar al primer equip. AQUEST PARTIT ES IMPORTANTÍSSIM PER SEGUIR EN LA LLUITA PER L’ASCENS I SÓN 2 PUNTS D’OR:

📅 DISSABTE, 7/5/2022
⏰ 20.45 H
🏟️ Pavelló parquet de Ribes
🆚 Handbol Polinyà
🎯 Guanyar els 2 p. per mantenir opcions, no ens serveix res més! són dos punts vitals!!

👔 Us convidem a portar indumentaria de COLOR VERMELL❤️

📹/📸 També afegim que podeu realitzar videos i fotografies etiquetant a:

–> @handbolribes
–> @chribesseniormasculi

US ESPEREM I US NECESSITEM! L’ASCENS A 1ª CATALANA NO ÉS POSSIBLE SENSE VOSALTRES!

HANDBOL RIBES, OE!🔥❤️🖤🔥

Crida del Sènior Masculí pel pròxim partit on ens juguem mantenir opcions per pujar a primera.

Citem a tots els aficion@ts i jugad@rs del Club Handbol Ribes a presenciar i recolzar al primer equip en el partit MÉS IMPORTANT fins ara:

📅 DISSABTE 30
⏰ 20.10 H
🏟️ Pavelló parquet de Ribes
🆚 Club Handbol Sant Andreu
🎯 Guanyar els 2 p. per mantenir opcions, no ens serveix res més!

👔 Us convidem a portar indumentaria de COLOR VERMELL❤️

US ESPEREM I US NECESSITEM! L’ASCENS A 1ª CATALANA NO ES POSSIBLE SENSE VOLSALTRES!

HANDBOL RIBES, OE! 🔥❤️🖤🔥

Espectacle a la pista i espectacle a la grada (Eix Diari)

Handbol Ribes 28 – Escola Pia Granollers 28

Pavelló ple per gaudir d’un partit molt equilibrat

Impressionant l’ambient i el suport de la grada en un partit molt difícil davant una Escola Pia de Granollers, líder del grup junt amb Polinyà. Un punt molt important aconseguit pels handbolers de la grada. Animant al Ribes durant tot el partit i molt especialment quan a 7 minuts del final, els visitants guanyaven de 3 gols i amb possessió de pilota.

El partit ha començat amb molt bones defenses i gran actuació dels porters, especialment en Marc pel Ribes. Al minut 5 el marcador era favorable als local per 2-0 i d’empat a 3 als 10 minuts. Moltes pèrdues de la Pia per la gran defensa del Ribes i les 7 aturades de 11 llançament d’en Marc al minut 13. El Ribes també patia en atac amb un 5 de 13 en llançament al mateix minut 13. El partit ha continuat amb molta igualtat amb avantatges mínimes per o l’altre equip. Resultat de 8-7 al minut 20. En aquest minuts, unes pèrdues del Ribes i contra atacs fàcils dels visitants han obert el marcador a falta de 5 minuts pel descans a un 9-12. Primer temps mort demanat per Guillem per frenar el petit desordre generat per la defensa visitant. Fins el final d’aquesta part, intercanvi de gols i d’aturades per arribar amb un 12-14 i tot per decidir.

Destacar la gran intensitat en defensa dels nostres, amb moltes ajudes i  les 11 aturades de 25 llançaments per part d’en Marc (44%). Però, en atac, el percentatge del Ribes ha estat molt baix 12 de 28, un 43%. Juntament a que només s’han fet 3 jugades per l’extrem i cap amb pivot.

La segona part ha començat mes pausa pels visitants i anotant sense problemes, mentre els de Ribes volien retallar ràpid el marcador i això ha provocat errors que han permès marxar a la Pia de Granollers de 3 i 4 gols gairebé fins al final d’aquesta part. Al minut 8 ha entrat Ivan Casas a la porteria i amb les seves aturades, 3 de 9 en els minuts jugats ha mantingut la diferència, 17-20 al minut 10 i 19-22 al minut 15. Una targeta vermella a un jugador visitant en el minut 18 per tallar un contra atac, involuntàriament però, ben assenyalada segons el reglament, ha descentrat durant un minuts als visitant, cosa que ha aprofitat el Ribes molt bé gràcies a la superioritat per posar el marcador més ajustat 21-22 a falta de 10 minuts.

Però, de nou les preses, ha fet que la Pia tornés a agafar els 3 gols, 22-25 a falta de 7 minut. Temps mort d’en Guillem, encara quedava molt partit i s’havien de fer les coses bé. I així ha estat, amb l’empenta de la grada, Gol de Genís pel 23-25 i temps mort de la Pia per ajustar el sistema del Ribes. Però a la primera jugada, recuperació de Pol i gol a la contra de Oscar 24-25. Gol visitant i 2 gols d’en Toni després d’una falta en atac de la Pia, pel 26-26 al minut 28 i 27-27 al minut 29. Amb un joc molt lent rival i molt més alegre pels ribetans que veien que era possible la remuntada.

Jugada individual dels visitants per posar el 27-28 a falta de 40 segons. I l’últim temps mort demanat per Guillem per preparar l’última jugada. I ha sortit amb un fly espectacular d’en Genís a passada d’Oscar des del extrem. Però, encara 6 segons al marcador i temps mort visitant. La jugada prevista pilota al seu central golejador i que termines ell el partit però s’ha trobat amb la oposició d’en Pol i el travesser per deixar en empat a 28, merescut pels dos equips.

Destacar el gran comportament i esportivitat de tots el jugadors dels dos equips amb 5 exclusions en total entre tots dos, i totes de forma involuntària. La intensitat a la pista i el suport des de la banqueta dels que han tingut menys minuts i una vegada més, felicitar a la gran afició del Handbol Ribes com a Club.

Jugadors: Marc (12 de 34), Ivan Casas (3 de 9), Genís (2), Joseba (3), Pau, Iker (1), Toni (8), Oscar (3), Ivan Roldán (2), Pol (4), Pedri (1), Marcel, Kike, Oriol (1), Roger Castelló (3)  i Sergi.

Proper partit, dissabte 9 d’abril a Llavaneres.

Jordi Isart

Dissabte, dia 2 d’abril del 2022 a les 20.30h al pavelló de parquet de Sant Pere de Ribes, fase d’ascens cap a 1a Catalana.

Dissabte, dia 2 d’abril del 2022 a les 20.30h al pavelló de parquet de Sant Pere de Ribes, l’equip Sènior Masculí té una altra final a la fase d’ascens cap a 1a Catalana.

Volem omplir el pavelló de nenes, nens, pares, mares i tots els aficionats i aficionades del poble. Necessitem que sigueu el jugador numero 8, que formeu part de l’equip i sentir el vostre suport incondicional a la pista i per això, us citem el dissabte.

Des de l’equip Sènior Masculí del Handbol Ribes motivem a tots les jugadores i jugadors a portar la samarreta de l’equipació del club per tenyir la grada de la fúria roig i negre.

US HI ESPEREM! L’ASCENS SENSE VOSALTRES NO ES POSSIBLE. TOTS JUNTS SEREM DE 1A CATALANA!