Presentació del equips del Handbol Ribes temporada 2022 – 2023

Presentació del equips del Handbol Ribes temporada 2022 – 2023

Festival a casa de l’equip masculí i el femení no afluixa i guanya amb solvència

Presentació del equips del Handbol Ribes temporada 2022 - 2023.  José Maria Báñez

Presentació del equips del Handbol Ribes temporada 2022 – 2023. José Maria Báñez

CH Ribes | Sant Pere de Ribes
30-11-2022 09:04

El dissabte, 26 de novembre a la tarda va tenir lloc al Pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes la presentació dels equips del Club Handbol Ribes (temporada 2022 – 2023). En total es van presentar 32 equips (gairebé 400 esportistes i una trentena de entrenadors i delegats). Els diferents equips van anar desfilant per la pista davant una graderia plena de gom a gom i es van fer les fotos oficials. Després els jugadors es van asseure en la pista formant les lletres “CHR”. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, l’Abigail Garrido, el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, regidors del ajuntament, els esponsors principals i membres de la junta del club. Les personalitats van felicitar el club per la bona feina realitzada tant a nivell social com esportiu. L’alcaldessa va donar la bona notícia que durant l’any 2023 s’instal·laran graderies en el nou pavelló (pista coberta).

Handbol 2a Catalana / Jornada 9

Festival a casa

Handbol Ribes A 42 – Handbol Sant Quirze B 23

El pavelló es trobava botit de gent i la primera part del partit es va iniciar amb un borrombori excepcional per part de la graderia. Els nostres jugadors van emprendre el joc amb molta determinació. Els dos primers minuts semblaven indicar que el partit esdevindria bastant equitatiu per part d’ambdós equips, però és a partir d’aquí que els vermells van mostrar les seves qualitats i es va començar a gaudir d’un festival a la pista. Els del Garraf trobaven moltes possibilitats de joc, i com era d’esperar, les van aprofitar amb rigor tant en defensa com en atac. La bona dinàmica dels jugadors ribetans quedava reflectida al marcador després de pocs minuts (6-0).

Pel que fa a l’equip rival, va mostrar poca efectivitat en atac durant el transcurs del partit, sobretot als primers minuts, a causa dels errors de llançament i la robusta defensa del CH Ribes. El porter del CH Sant Quirze B no va realitzar la primera aturada fins al minut 19 (14-7).

Durant tota la primera part, els ribetans van continuar exhibint el joc portentós que els va obrir el camí cap a la victòria i van arribar al descans amb un marcador de 19-10.

La represa del partit no va decaure en cap moment per part de l’equip local, mostrant uns idonis atacs i una defensa consistent. El conjunt ribetà, que seguia fent una cerimònia de gols, va arribar a doblar en el marcador a l’equip visitant després de 10 minuts (28-14).

Cal accentuar els 11 gols del nostre dorsal 77 (Toni López), exposant uns llançaments enèrgics i decisius.

L’eufòrica xerinola que es manifestava al pavelló, juntament amb l’actitud guanyadora dels vermells, va fer que aquests s’emportessin els dos punts amb un resultat final de 42-23.

Aquesta gran victòria consolida el conjunt ribetà com a líder del grup B de la Segona Catalana.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Eric Lubiano, Javi Mora (3), Pau Batlle (2), Ivan Moya (5), Iker Martínez (4), Toni López (11), Oscar Fernández (1), Ivan Roldán (1), Pol Fernández (5), Pere Noguero (6), Oriol Bañez (3), Ian Ramírez, Víctor Rubio (1).

La 10a jornada tindrà lloc el proper diumenge a les 13:00hs. al pavelló de Sant Vicenç dels Horts, contra la Fundació Handbol Sant Vicenç, un partit important per seguir mantenint el lideratge.

Amunt Ribes!

Fany Gómez / CH Ribes

Lliga Catalana – Grup A – Jornada 10

El Ribes no afluixa i guanya amb solvència

Ribes Sènior Femení 35 – Sant Vicenç B 23

El dissabte després de la presentació dels equips i del partit del Sènior Masculí, li tocava sortir a la pista al Sènior Femení per a disputar el seu partit contra el Sant Vicenç B.

En el partit d’anada s’havia perdut de manera clara per 27 – 21 i les locals tenien ganes de revenja. La progressió del Ribes des d’aquest partit de la primera volta a principis d’octubre ha estat espectacular. Un equip insegur en defensa i amb pocs recursos en atac s’ha convertit en dos mesos en una maquina de recuperar pilotes i golejar als seus rivals (porta 5 partits seguits marcant més de 32 gols).
La resistència del Sant Vicenç B va durar 10 minuts quan el marcador mostrava un 7 – 6 a favor de les locals. En 3 minuts l’equip de Gabi Daza i Miguel Moragas va augmentar la diferència a 10 – 6 i les visitants van demanar temps mort.

No va servir de molt ja que les del Garraf van encadenar una sèrie de contraatacs per a arribar al minut 20 amb un confortable 13 – 6. Les del Baix Llobregat no havien marcat cap gol en 9 minuts. La diferència de 7 gols es va mantenir fins al descans (18 – 11).

Van funcionar bé els atacs ribetans pels extrems i els gols d’Elena Custodio i la China Sánchez (molts d’ells espectaculars) van ser molt aplaudits per la graderia.

La porteria local va estar a un gran nivell. Roser González va obtenir ni més ni menys que un 42% d’efectivitat. En els últims 10 minuts va entrar Francesca Aguilar i només va encaixar 2 gols (5 parades).

Màxima golejadora l’ Anna Hernández amb 13 gols (6 de penal).

Exhibició del Ribes durant tota la segona part per a acabar el partit amb la màxima diferència de gols (35 – 23).

Pròxim partit el dissabte, 10 de desembre, a la pista de Les Franqueses.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (13), Virginia Jodar (5), Cristina Hernández (5), Elena Custodio (4), Judit Olivella (0), China Sánchez (7), Alba Serrano (1), Joana Santiago (0), Patricia Lucas (0), Laura Roldan (0), Anna Gargallo (0)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 42%, Francesca Aguilar / Efectivitat: 71%

                                                                                   Ramón Stockli / CH Ribes

Share this content:

Comments are closed.