<strong>Handbol Ribes A 29 – CE Molins de Q 22</strong>

Handbol Ribes A 29 – CE Molins de Q 22

Dissabte es tornaven a trobar el Handbol Club Ribes i el CE Molins de Rei al pavelló de Sant Pere de Ribes. Dos equips que la temporada passada també van ser rivals a la primera fase de Segona Catalana.

Aquest any, però, es retrobaven amb cares noves als equips i amb una diferència de punts a la classificació bastant clara.

El partit va començar amb molt bona actitud i predisposició per dominar per part de l’equip local, però després dels 20 primers minuts de joc, el marcador només reflectia una diferència de dos gols (8-6). L’escassa efectivitat de cara a porteria i les pèrdues no forçades per part dels ribetans van ser claus perquè l’equip visitant encara mantingués opcions d’estar al partit al mateix nivell que els nostres jugadors.

L’entrenador del CH Ribes va demanar temps mort per ajustar la defensa que ja era prou bona i efectiva, acompanyada de la porteria, però sobretot per espavilar als jugadors de cara a l’eficiència dels llançaments, el punt més millorable de la primera part.

Els primers 30 minuts van concloure amb un marcador de 15 – 11, on quedava clarament reflectida la bona defensa però no la suficient efectivitat de cara a l’atac.

A la represa del partit i després del descans corresponent, els nostres jugadors van sortir amb l’idea de millorar els llançaments i enfortir encara més la defensa. I així va ser, a partir del minut 45 de partit, on el marcador mostrava una millora notable (24-16).

Els vermells van aconseguir millorar el joc d’atac i poder així avançar i jugar amb una avantatge còmode. El partit va seguir en la mateixa línia i l’equip va aprofitar per repartir minuts. Resultat final 29-22.

Com a punts importants a destacar, cal dir que l’Antonio López va fer 12 gols, l’equip local va aconseguir deixar a cero les exclusions i les targetes grogues i també afegim que els percentatges de llançaments a la primera part van ser d’un 46% i a la segona d’un 48%.

Al acabar el partit es va fer entrega d’un detall al ex-jugador de l’equip, Marcel Guiu, per la seva recent paternitat.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Marc Alonso, Javi Mora, Pau Batlle (4), Ivan Moya (1), Iker Martínez (2), Toni López (12), Oscar Fernández (1), Ivan Roldán, Pol Fernández (3), Pere Noguero, Oriol Bañez (1), Ian Ramírez, Víctor Cariño (1), Martí Monasterio (2), Obiora Andreu (2).

La 8a jornada tindrà lloc a Vic el dissabte a les 19:15 hs.

Un partit que a priori sembla assequible per guanyar, però amb una pista una mica complicada… Som-hi Ribes!