Ramón Stockli / Handbol Ribes | Sant Pere de Ribes
12-10-2022 18:53

Lliga Catalana Grup A – Jornada 4

Ribes Sènior Femení 37 – Staci Les Franqueses 31

El partit entre el Ribes i Les Franqueses es va disputar el dissabte, 8 d’octubre en el pavelló de Ribes i va començar gairebé una hora més tard del que era previst pels retards acumulats de dos partits de bàsquet previs. L’espera i  paciència de jugadores i afició va valer la pena ja que van poder gaudir d’un bon partit d’handbol entre dos equips que aspiren a estar entre els primers de la classificació.

L’inici del partit va ser frenètic i s’intuïa que tots dos equips marcarien molts gols. En el minut 4 el marcador ja era un 4-4. Igual que en el partit de la jornada anterior a les locals els costava defensar la seva porteria. L’actitud era la correcta, però les jugadores arribaven tard i les ajudes no acabaven de funcionar. No va haver-hi manera de parar a la jugadora número 28 de les del Vallès (Andrea Rubio) que en total va marcar ni més ni menys que 14 gols. Falta acabar d’integrar els nous conceptes defensius dels entrenadors.

Per sort les jugadores de Gabi Daza i Miquel Moragas van estar molt inspirades en atac. Amb una efectivitat de gairebé el 70% (només el 53% en la jornada anterior) les ribetanes perforaven una vegada i una altra la porteria rival. Tant en atac estàtic com amb ràpids contraatacs a poc a poc el partit es va anar decantant a favor del Handbol Ribes. En el minut 16 les locals van aconseguir 4 gols d’avantatge (11-7) i van ampliar la diferència per a arribar al descans amb un 18-13.

En la segona part les del Garraf van controlar el partit en tot moment amb una diferència de gols que oscil·lava entre 5 i 8. A poc a poc Les Franqueses es van anar rendint. La seva millor jugadora (Andrea Rubio) havia jugat tot el partit i cap a la meitat del segon temps se li va acabar la gasolina. El Ribes ho va aprofitar per a sentenciar definitivament el matx (34 – 24 / min. 49). Al final important victòria ribetana per 37 – 31.

Primer partit de la temporada de la China Sánchez amb una actuació notable (5 gols de 6 llançaments). Màxima golejadora per part del Ribes l’ Anna Hernández amb 9 gols.

Amb aquesta victòria les ribetanes se situen segones en la classificació a dos punts del líder, el St Vicenç B.

Pròxim partit el diumenge, 16 d’octubre, 13 h, en el pavelló nou de La Roca.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (9), Cristina Hernández (3), Virginia Jodar (6), China Sánchez (5), Laura Roldán (3), Paula García (3), Anna Gargallo (2), Alba Serrano (3), Judit Olivella (2), Alba Cabus (1), Joana Santiago.

Porteria: Roser González / Efectivitat: 35%