<strong>13 minuts de glòria per l’equip masculí del CH Ribes</strong>

13 minuts de glòria per l’equip masculí del CH Ribes

Club Handbol Vilamajor B 27 – Handbol Ribes A 38

Una primera part molt uniforme, on els dos equips van mostrar una dinàmica de partit similar. Pel que fa a les barreres de defensa, aquestes es van reflexar constants i fèrries i el joc en atac es va observar equilibrat per part dels dos conjunts. Tot i així, els jugadors del CH Ribes sènior masculí van sentir una certa incomoditat a la pista, ja que, a causa de la baixa efectivitat dels porters, es van veure incapaços de posar distància en el marcador i van acabar aquesta primera part guanyant amb la diferència d’un sol gol. (16-17)

L’inici de la segona part va ser similar a la primera, amb el resultat durant uns quants minuts gol amunt gol avall. El CH Vilamajor B continuava defensant fortament, però l’actitud de l’equip vermell era molt positiva. A partir del minut 17 de la segona part, és quan el partit pren sentit i fa un gir de 180º coronant al porter Marc Alonso del Ribes, el qual optimitza l’efectivitat abans esmentada i augmenta el rendiment, proporcionant així, un gran percentatge de parades fins al final del partit.

Una darrere l’altra, fent que l’equip local mostri nervis i desesperació durant la resta del partit, i pel contrari, la banqueta i la grada dels ribetans expressi una molta eufòria.

L’autoestima i l’ambició dels jugadors de l’equip visitant va créixer per moments i aquest fet es va reflectir al marcador minut a minut sumant gols en un alt percentatge de xuts a porteria. Resultat final un contundent 27-38 a favor del Ribes.

Bon avantatge i bon partit per part del CH Ribes, que a dia d’avui, i gràcies a empats i pèrdues dels equips de dalt de la taula, es troba en 3a posició en la classificació.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Marc Alonso, Javi Mora (4), Pau Batlle (3), Ivan Moya (4), Iker Martínez (1), Toni López (7), Oscar Fernández (6), Pol Fernández (3), Oriol Bañez (4), Víctor Cariño (3), Martí Monasterio, Obiora Andreu (3).

La 7a jornada tindrà lloc a Sant Pere de Ribes el dia 12 de Novembre a les 17.15h. contra Molins de Q – Handbol Molins, un altre partit que s’ha de guanyar per seguir pujant esglaons. Som-hi Ribes!

Fany Gómez 

Share this content:

Comments are closed.