Victòria en la primera jornada contra el Sant Joan Despí

Ramon Stockli / Handbol Ribes | Sant Pere de Ribes
20-09-2022 17:45

Sant Joan Despí B 23 – Ribes Sènior Femení 26

Lliga Catalana       Grup A       Jornada 1

Després d’acabar la temporada en el cinquè lloc enguany l’objectiu és quedar entre els dos primers equips per a jugar les fases d’ascens a la Divisió d’Honor Plata.

El diumenge, 18 de setembre en el Poliesportiu Salvador Gimeno de Sant Joan Despí les jugadores ribetanes van tenir ocasió de posar en pràctica els plantejaments dels nous tècnics Gabriel Daza i Miquel Moragas.

El Sant Joan Despí B havia ascendit la passada temporada de Primera a Lliga Catalana i jugava per tant el seu primer partit en aquesta categoria.

Inici prometedor de les ribetanes que en el minut 5 ja guanyaven 0–4 (bona actuació de la central Virginia Jodar). A partir d’aquest moment es va igualar el enfrontament. El St Joan Despi B va millorar la intensitat del seu joc i en atac aconseguien trobar forats en la defensa de les del Garraf. La diferència de gols es va mantenir tota la resta de la primera part entre 3 i 5 gols per a arribar al descans amb un 12 – 17.

Qui pensava que la segona part seria un passeig es va equivocar. El Handbol Ribes va sortir del vestuari amb falta de concentració (moltes pèrdues de pilota) i va trigar més de 7 minuts a marcar un gol. Va ser gràcies a bones parades de la portera Roser González que les del Llobregat no van donar-li la volta al marcador (14 – 17 / min 37) . Temps mort demanat per Gabriel Daza i Miquel Moragues per a canviar la dinàmica del partit. D’una banda les visitants van tornar al seu nivell de joc de la primera part, però d’altra banda les locals havien agafat confiança i el enfrontament va entrar en una fase molt igualada en la qual semblava que el St Joan Despí B podia remuntar (19-20 / min. 46). En el tram final les primeres línies del Ribes (sobretot  Anna Hernández) van demostrar que no s’havien oblidat de jugar a handbol durant l’estiu i van tornar posar distància en el marcador (21-25 / min. 56). Resultat final un merescut 23-26 per al Ribes que es col·loca com a primer líder de la temporada.

Pròxim partit el dissabte, 24 de setembre, 18h, en el Pavelló de Ribes contra el CH Martorell A.

CH Ribes (gols): Anna Hernández (6), Cris Hernández (4), Laura Roldán, Elena Custodio (1), Paula García (2), Virginia Jodar (6), Anna Gargallo (2), Patricia Lucas, Alba Serrano (2), Judit Olivella (3), Naiara Aragón (juvenil).

Porteria: Roser González / Efectivitat: 45%

Laia Pascual (juvenil)

Share this content:

Comments are closed.