Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 30 d’abril de 2019

TROBADA HANDBOLICAT-2019LA SEA ELS COSTERETS VA CELEBRAR LA IX TROBADA D’HANDBOL AMB ÈXIT.
El diumenge 28 d’abril amb la colaboració de FIDEXSA i MonBus es va celebrar la IX Trobada d’handbol de la SEA Els Costerets a Sant Pere de Ribes.

Enguany l’handbolicat és va disputar entre les 4 pistes del pavelló i la pista gran de l’escola Els Costerets, degut a l’alta probabilitat de pluja, que al final no va aparèixer.

El torneig va tenir la participació de 33 equips procedents de diferents indrets de Catalunya
amb un total d’uns 340 nens i nenes aproximadament i uns 420 acompanyants, que va fer reunir a gairebé 800 persones per gaudir del mini handbol.

El CH Ribes Costerets està especialment agraïda amb tots els jugadors que van participar i els familiars que els van acompanyar.

Les entitats participants van ser: CEH Vendrell, , CH Vilanova, CH St Joan Despí, CH St Quirze, CH Ascó, OAR Gràcia Sabadell, El Morsell, Bel Air, Les Parellades, BSB, Barrachina,  CH Ribes i la SEA Els Costerets.

El pavelló de Ribes es va omplir durant tota la jornada. Les graderies, plenes a vesar i contagiades per la il•lusió dels jugadors van animar als seus equips amb entusiasme.
Tots els equips van fer un treball fantàstic i vam poder veure moltes jugades
Interessants.

Aquest any es feia torneig en totes les categories.

En categoria Prebenjamí el guanyador va ser el CH St Joan Despí i el sots campió va ser Costerets PB. En categoria benjamí masculí l’equip guanyador va ser el CH St Joan Despí i com a sots campió el Costerets BM1. En la categoria Benjamí Femení l’equip guanyadors va ser el CH Ascó i com a segon classificat el Costerets BF2. En la categoria aleví femení l’equip guanyador va ser el CH Ribes AF i sots campió el CH St Quirze. En la categoria Aleví Masculí, l’equip guanyador va ser el CH Ribes 1 i en segona posició l’equip aleví de CEH Vendrelll

En la categoria Prebenjamí el premi ha estat patrocinat per Kids&Us i la seva directora ha estat qui ha fet l'entrega. En la resta de categories els premis han estat entregats per l'actual president de l'Entitat Sr. Paco Torres.

Hem de felicitar a tots els equips que, guanyessin o perdessin, es van prendre la jornada amb molta esportivitat.

Durant tot l'esdeveniment va haver-ho servei de bar i a més del sorteig d'una samarreta del jugador Gonzalo Pérez de Vargas (FCB) i una del Marc García (BM Granollers) també es van sortejar dos packs de merchandising del CH Ribes.

El números premiats han estat:

Sorteig 1 ( samarreta Gonzalo Pérez de Vargas) = 426. ENTREGAT
Sorteig 2 ( Samarreta BM. Granollers ) = 962.  --> QUI EL TINGUI QUE CONTACTI AMB secretaria@handbolribes.cat
Sorteig 3 ( Kit CH Ribes 1 ) = 182. ENTREGAT
Sorteig 4 ( Kit CH Ribes 2) = 991. ENTREGAT

Finalment, agrair a tota l'organització de la Sea Costerets, als seus jugadors i famílies, i als jugadors i jugadores de l’Handbol Ribes, que han col•laborat perquè aquest dia fos inoblidable.

COPA VALORS
1er classificat
Escola El Mosell

PREBENJAMÍ
1er classificat
Sant Joan Despí Blanc2on classificat
Handbol Ribes Costerets

BENJAMÍ  FEMENÍ
1er classificat
Handbol Ascó
2on classificat
Handbol Ribes Costerets

BENJAMÍ MASCULÍ
1er classificat
Sant Joan Despí
2on classificat
Handbol Ribes Costerets

ALEVÍ  FEMENÍ
1er classificat
Handbol Ribes
2on classificat
Handbol Sant Quirze

ALEVÍ  MASCULÍ
1er classificat
Handbol Ribes


2on classificat
Handbol El Vendrell