Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 25 de març de 2018

25-03-2018: INFANTIL FEMENÍ A vs CLUB HANDBOL TERRASSACH Ribes 16 – Club Handbol Terrassa “A” 21

Bon partit de les nostres noies malgrat el resultat. El Terrassa va primer en la classificació i ja es veia que aquest seria un partit difícil.


Les nostres noies han començat amb moltes ganes i de fet, s’han posat per davant del marcador quan al principi del partit han tancat molt bé la defensa. Al minut 11 de joc estàvem 6 – 3 i les ribetanes han tingut l’oportunitat de posar més distancia al marcador aprofitant les errades del Terrassa, però els pals o la portera ho han evitat.  I desaprofitant les ocasions i després d’un temps mort les coses han canviat i al final de la primera part ja teníem un 7-8.

La segona part ha servit perquè el Terrassa augmentés la distancia.  El joc ràpid no és per les nostres noies i s’han perdut moltes pilotes que les rivals no han desaprofitat tot i la bona actuació de les nostres dues porteres.

Les nostres noies es mantenen a la meitat de la taula classificatòria. Proper partit divendres dia 6 d’abril contra el Sant Vicenç, l’ajornat de fa un parell de setmanes.