Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 25 de febrer de 2018

25-02-2018: JUVENIL FEMENÍ vs LA ROCACH Ribes 25 - 25 Felmar BM La Roca 1953

FOTOS
Partit lluitat i amb gust de victòria, malgrat l’empat.


En la primera part les nostres noies han anat per davant del marcador i han aconseguit una diferencia considerable, però mai còmoda, tractant-se d’aquest rival. El partit ha començat amb un parcial de 6-1 al marcador fins al minut 8 en que les de La Roca han despertat i han començat a fer efectius els atacs i a obtenir errades i nervis de les nostres. Al final de la primera part el 15-13 l’ha pujat la Judit amb un impressionant tir a temps aturat i barrera posada que ha posat la graderia dempeus. Un “GOLÀS”!

Sabíem que no ens ho posarien fàcil en la segona part i així ha estat. La defensa s’ha tornat molt forta i les nostres no trobaven el forat. Passius un darrera l’altre, alguns amb gol d’altres no i el marcador s’ha capgirat fins al 19-23 al minut 46 de partit. Llavors les nostres han començat a remuntar i les rivals també han topat amb la Marta a la porteria. L’empat a 25 arribava al dos minuts del final. D’infart. Hem tingut la pilota i hem pogut tenir el gol, però no ha entrat. La Roca ha aturat el joc quan tenia la possessió per organitzar l’atac però han fallat. El nostre atac ja era en els últims segons del partit amb una portera jugadora a la pista. Una jugada que no s’ha pogut portar fins al final perquè ha sonat el xiulet del final de partit.

Contents de l’evolució de l’equip. Contents de la fortalesa que han mostrat física i mental en aquest partit que ja es preveia complicat.  Endavant noies!