Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 20 de gener de 2018

19-01-2018: 15ª NIT DE L'ESPORT DE SANT PERE DE RIBESDivendres dia 19 de gener va tenir lloc a Mas Solers la 15ª Edició de la Nit de l’Esport que organitza l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i que té com a finalitat el reconeixement als esportistes del municipi destacats per les fites aconseguides l’any passat. Així doncs, totes les Entitats i tots els esports s’apleguen per retre un merescut homenatge a l’esforç i dedicació dels esportistes. En les dedicatòries no hi falta el reconeixement als entrenadors/res, les famílies i als directius de les diferents Entitats.

A l’acte hi van assistir l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes Sra. Abigail Garrido, el Regidor d’Esports de Ribes Sr. Josep Moya, la regidora d’esports de Roquetes Sra. Noelia López i l’alcaldessa d’Olivella Sra. Marta Verdejo.

Per part de l’Handbol Ribes es va retre reconeixement a l’equip sènior masculí per aconseguir l’ascens a Tercera Catalana en el seu primer any d’existència de l’equip sènior masculí al Club.

En l’apartat d’homenatjats especials el reconeixement va recaure a l'empresa FIDEXSA pel seu suport incondicional a l’handbol des de fa 7 anys de la creació del Club i fins a la data d’avui.


Una nit de merescut reconeixement per a tots ells.