Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 4 de desembre de 2017

03-12-17: TERRASSA vs INFANTIL FEMENÍ A


CH Terrassa 30 - CH Ribes 16

El desplaçament a Terrassa ha estat marcat per les moltes baixes, i d'entre d'elles, destacar la baixa de les dues porteres. Tot i així. amb dues jugadores "reciclades" a la porteria, les noies han afrontat el partit amb molta valentia.
Al començament del partit les noies han sortit molt desancertades. La defensa no deixava acabar cap atac i es perdien les pilotes. Per sort, el Terrassa tampoc estava gaire encertat i als primers 6 minuts de joc amb un 2-0 al marcador l'Alexis ha hagut de reorganitzar les files. Després d'aquesta aturada han començat les connexions i els xuts. Molt celebrades han estat les aturades de les porteres (la Lusha i l'Alba S) donades les circumstàncies....i han aturat força! Al final de la pimera part 16-8.

La segona part ha estat més o menys igual. La defensa no ha estat tant intensa com hem vist a d'altres partits i el Terrassa arribava i marcava. En tot el partit només hem vist un passiu del Terrassa cap al final de la segona part. Els atacs costaven d'entrar, tot i que hem pogut gaudir d'un gol en falta directa i de gols des de totes les posicions. Bona participació de totes les jugadores.

Tot i el resultat, bona actitud de les noies que no han donat el partit per perdut abans de jugar-lo ni mentre l'estaven jugant.

Lúltim partit  abans de l'aturada nadalenca serà el cap de setmana del 16 de desembre contra el St Esteve Sesrovires. Amb prou temps per recuperar a les jugadores que estan de baixa. A cuidar-les!