Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 4 de desembre de 2017

03-12-17: JUVENIL FEMENÍ vs SANT QUIRZE


CH Ribes 22 - H Sant Quirze 36

Diumenge no vam veure la millor versió de l'equip. Ho saben fer millor si bé és cert que el rival també influeix i molt en el  balanç final que fem del joc en un partit.

Era de calaix que aquest era un partit molt, molt difícil. Mai es pot dir que no està guanyat o perdut fins que sona el xiulet, però ningú esperava ni demanava a les ribetanes que s'emportéssin els dos punts. Però sí esperàven veure el bon joc i l'esperit lluitador que últimament estan demostrant. I en això van defraudar a mitges.  L'esperit lluitador el van matenir fins al final, i fins i tot van aguantar la diferència del marcador una bona estona. Però el bon joc no és sinònim de pèrdues de pilota una darrera l'altra o d'indecisió a la pista. En aquest aspecte les nostres han de madurar molt més. No s'han de deixar emportar pel vertígen del joc rival ni per la pressió de veure la graderia plena.  Els nervis es van apoderar de la banqueta i de les jugadores. Han de saber aillar-se i fer la seva. El seu joc. Sense presses, però sense pauses...atac a atac, defensa a defensa....el joc que elles saben fer. Treballant el partit cadascuna a la seva posició....i el joc global floreix. 

El proper partit oficial serà el cap de setmana del 16 de desembre. Serà l'últim partit d'aquesta fase contra el Sant Cugat a fora.