Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 19 de novembre de 2017

19-11-17: SÈNIOR MASCULÍ vs ALCARRÀS


CH Ribes 33 - Alcarràs CH 21

JUGADORS: Marc, Alex (4), Gabri (6), Adrià (5), Raül (6), Pol (4), Quique (1), Lucas (4), David (2) i Rafa (1).
Bon partit amb només 9 jugadors i mig

Per diferents motius ens presentàvem al partit amb 10 jugadors, encara que en Rafa estava ‘tocat’ i va jugar alguns minuts per donar descans als companys.
Aprofitem per donar el condol a Ivan Casas per la mort del seu avi el dia abans.
Sis primers minuts de tanteig (4-2) pel Ribes i de seguida bona lectura del partit  per part dels nostres. Bona defensa amb moltes anticipacions que van permetre gols fàcils de contraatac i molt be tancat el centre deixant els llançaments als extrem en posicions difícils que aturava en Marc a la porteria. Vàrem passar a un (13-5) al minut 23. Temps mort del rival que va permetre una petita recuperació per posar el 15-10 al descans.
La segona part va ser un calc de la primera deixant el marcador a falta de 2 minuts en 32-18 màxima diferència. Només 8 gols encaixats fins aquest moment. Final de 33-21.
Destacar el gran treball defensiu de tots el jugadors, Quique i Lucas al pivot com sempre, Adrià i Pol a l’avançat anticipant-se als rivals, Raül, Gabri i David als extrems i Alex i Rafa tancant tots els forats possibles dels companys. I en atac més del mateix, gran aportació de tothom.
Ara venen 3 partits dels difícils. Primer la setmana vinent contra Cardedeu (segon classificat), després contra l’Escola Pia de Granollers (líder i únic equip invicte de la categoria) i després el derbi contra el Vilanova. Continuem amb l’esforç de tots.
Endavant Ribes.