Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 19 de novembre de 2017

19-11-17: AMPOSTA vs JUVENIL FEMENÍ


CH Amposta 25 - CH Ribes 17

FOTOS

Desplaçament fins Amposta amb una gran iniciativa sorgida de l'equip Juvenil Femení per compartir autocar i intercanviar grada d'animació amb l'equip Juvenil Masculí que jugava pel matí a Tortosa.
Així que de bon matí, desplaçament a Tortosa per veure el partit dels nois i després desplaçament cap Amposta per jugar el nostre. Amb temps per fer un
passeig i baixar el dinar.

El partit ha estat molt tens. El resultat ha anat molt igualat gairebé tota la primera part el Ribes ha dominat el marcador però sense comoditat i amb molta pressió del local a la graderia. Atacs que costaven molt. Fins al passiu en diverses vegades i és que amb una 6-0 davant, les nostres es desesperen.  Al final de la primera part 11-8.

La segona part no ha anat millor i les noies han baixat en rendiment defensiu. En atac s'intentava tot: des de el pivot, els tirs des dels 9m, els extrems...  però per blocatges o per la intercepció de la portera els xuts no entraven amb l'efectivitat que haguéssim desitjat.  Hem vist unes quantes robades de pilota, contraatacs i en definitiva un partit lluitat i amb un resultat final molt semblant al partit d'anada que va acabar 16-27.

La propera setmana desplaçament fins a Molins de Rei. Partit que vam guanyar a l'anada i esperem que serveixi per donar ànims a un equip no passa pels seus millors moments emocionals.   Ànims !