Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 12 de novembre de 2017

11-11-17: VALLAG vs SÈNIOR MASCULÍHC Vallag 23 - CH Ribes 27

JUGADORS: Ivan, Francesc, Oriol (1), Gabri (1), Adrià, Raül (3), Eric (3), Ivan (4), Pol (3), Rubén (7), Quique (2), Lucas, Alex (3) i Rafa.

Victòria molt treballada en un partit igualat.

Inici fort del Ribes amb parcial de 0-3 que va permetre mantenir 2-3 gols d’avantatge fins el minut 20 en que, unes pèrdues seguides, van posar l’empat a 9 al marcador. Gol amunt gol avall fins la fi de la primera part on a falta de 5 segons Oriol aconseguia l’empat a 14 però, l’últim llançament des de mig camp va sorprendre i va donar avantatge al VALLAG per 15-14.
La segona part va ser com la primera, amb molta igualtat però amb dos fets diferencials:
1-      de nou la gran actuació a la porteria d’Ivan amb un 51% d’encert (només 8 gols en aquesta part) i el debut a la porteria de Francesc, també amb un 40% d’aturades).
2-      La lluita del pivots. SI la setmana passada va ser Quique en defensa i Lucas en atac, aquesta vegada la lluita de Ruben amb el seu rival va ser espectacular surtin vencedor el nostre amb 7 gols (màxim de l’equip) i deixant a cero al contrari a la segona part.
Al final, amb avantatge de 20-26 pel Ribes a manca de 3 minuts, el VALLAG va maquillar el resultat.
Proper partit a casa enfront de l’Alcarràs, equip pel final de la classificació però, dur com el d’aquesta setmana. Us esperem a tots.
Endavant Ribes.