Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 5 de novembre de 2017

05-11-17: JUVENIL FEMENÍ vs SANT CUGAT

CH Ribes 31 - H Sant Cugat 21

Partit més o menys tranquil de les noies del juvenil aquest cop contra el St Cugat.  Les noies han començat dominant el marcador i ha costat una mica començar a posar-hi distancia.  


Les noies es veien molt concentrades i tot i que l'assignatura pendent continuen sent les pèrdues de pilota en les passades, han anat guanyant punts fins i al final de la primera part ja tenien un 15-10 al marcador.

En la segona part la distancia s'ha mantingut. La línia defensora ha estat molt connectada amb les ajudes i arribant molts cops al joc passiu. En atac hem pogut veure diversos i vistosos contracops, i gols des de totes les posicions, extrems inclosos. Un equip que juga la pilota de banda a banda i que integra la participació de totes les jugadores en els atacs. Partits que són bonics de veure.

Amb aquest partit s'ha acabat la primera volta. Les nostres noies van quartes però estan a 4 punts de les classificades en tercer lloc. Aquesta propera setmana desplaçament a St Vicenç amb qui ens vam quedar a un sol gol de diferència en el partit d'anada. El partit promet emocions.