Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 4 de novembre de 2017

04-11-17: GUISSONA vs INFANTIL FEMENÍ A


ACLE Guissona SDE 19 - CH Ribes 20

Desplaçament fins a Guissona i bon partit de les nostres noies, encara que al final vam patir una mica. 

El partit va començar de cara. Les nostres van agafar la iniciativa del marcador i tranquil·lament es van posar a 4 gols de distància cap a la meitat de la primera part. Van interceptar moltes passades que van saber transformar en contraatacs i gols, tant de manera individual com col·lectiva. Una bona primera part que acabava amb un 7-11.

La segona part ja va ser una altre cosa. El canvi defensiu del rival es va convertir en una paret a la línia dels 6 metres i les nostres van començar a perdre oportunitats en els atacs que minoraven la distància perillosament, tot i la fermesa de la nostra línia defensiva i de la portera.  Al minut 21 el partit estava en un empat a 18. I nervis. Ja amb el temps aturat i amb l'empat a 19 teníem la pilota i l'Alexis ha demanat un temps mort per organitzar l'últim minut. Aturada estratègica i bàsica que les noies han seguit al peu de la lletra per marcar l'últim gol i aguantar l'últim l'atac rival fins el xiulet final.  Satisfacció de victòria addicionat sent un equip que juga sense drets.

El desplaçament de tornada el recordarem tots molt de temps per la pluja que ens va caure.

La propera setmana partit a casa contra l'Ascó que es troba un puntet per sobre del Ribes en la classificació. Emoció garantida.