Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 28 d’octubre de 2017

28-10-17: INFANTIL FEMENÍ A vs SANT ANDREU


CH Ribes 32 - CH Sant Andreu 7

Sense gaires coses a comentar del partit del dissabte. El resultat ho diu tot. L'equip rival va ser un mirall de les nostres noies en la temporada passada.
Aquests partits han de servir per preparar els partits complicats. Les noies hauríen de ressistir-se a aprofitar els forats defensius per jugar i assajar les novetats que l'Alexis va introduint als entrenaments. En aquest sentit, no totes les noies estan alineades i a la pista es nota. Algunes juguen i mouen la pilota i d'altres tant bon punt la reben tenen pressa per acabar la jugada, com deia, aprofitant la feblesa defensiva del rival i deixant a l'estacada a les altres jugadores de l'equip que esperaven la continuitat de la jugada i que també s'haguéssin pogut aprofitar d'aquesta feblesa defensiva. Totes han d'entendre i interioritzar que davant dels equips forts no es guanyarà amb les individualitats sinó amb el treball conjunt i aquests rivals han de servir per preparar-se.

Fent balanç del que va de temporada l'equip es troba a mitja taula. Amb 5 partits jugats dos d'ells perduts i els altres tres guanyats. Al cap de la classificació el Terrassa que de moment no ha perdut cap partit.

La propera setmana desplaçament fins a Guissona.