Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 26 d’octubre de 2017

26-10-17: SANT QUIRZE vs JUVENIL FEMENÍH Sant Quirze 36  CH Ribes 23

En dijous. Jornada inter-setmanal del Juvenil Femení i desplaçament cap a Sant Quirze. Tot i l'extraordinari de la convocatòria hi ha hagut una complerta assistència de les jugadores en pista.

El partit ha anat com s'esperava que anés. Sense sorpreses. El Sant Quirze és un equip que es troba en una altre dimensió.

Les ribetanes han sortit molt endollades. Mentalitzades de que el partit seria difícil. En la primera part s'han perdut moltes pilotes i les vallesanes no han perdonat. Imparables. Els atacs costaven i molt...faltes, passius...i els xuts no entraven. Al final de la primera part 21-8 al marcador.

La segona part ha tingut un altre caire. Les nostres han començat a encaixar gols des dels 9m i la diferència s'ha arribat a escurçar fins els 9 gols. La Marta (portera) ha fet una molt bona actuació, aturant penals i contracops diversos. Gran! El resultat al final del partit ha estat de 36 a 23, lo que vol dir que ens hem endut un empat en la segona part. Bones sensacions i satisfacció en les noies, del Luciano i també de la graderia.

Aquest cap de setmana és de descans. Proper partit pel dia 5 de novembre a Sant Cugat que serà ja l'últim partit de la primera volta.