Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 21 d’octubre de 2017

21-10-17: SÈNIOR MASCULÍ vs LLEIDA PARDINYESCH Ribes 31 - H Lleida Pardinyes 27

JUGADORS: Marc, Oriol (2), Gabri, Adrià (1), Raül (2), Eric (2), Ivan (3), Pol (2), Rubén (4), Quique (2), Lucas (4), David, Alex (1) i Rafa (8).

Bona victòria però patiment final.

Inici molt igualat on els dos equips es respectaven i s’estudiaven. Avantatges mínimes fins  el 5-5 al minut 12. A partir d’aquest moment va començarà aparèixer en Marc a la porteria (44% d’encert) dos aturades i dos recuperacions va disparar el marcador fins el 9-5 al minut 16. Temps mort del Lleida per posar ordre. De poc va servir  doncs els Ribetans estaven endollats en el partit i van ampliar l’avantatge fins el 17-10 a la mitja part. Destacar el 5 de 5 de Rafa i la gran actuació de tots els jugadors.
La segona part va ser molt diferent, després del gol de contracop d’en Raul per posar la màxima diferència 18-10 al minut 33, el rival va tenir més intensitat defensiva i nosaltres molt tous en defensa, vàrem permetre la tornada al partit del Lleida. Parcial de 0-3 en 2 minuts i temps mort demanat per Genís per demanar més fluïdesa de joc com a la primera part. Va costar una mica però es van mantenir el 4-5 gols de diferència gràcies a la bona actuació de Marc a la porteria que va evitar que s’acostessin més amb parades espectaculars.
Aquest resultat en permet continuar segons a la classificació a un punt del líder.
Propera setmana desplaçament a Tortosa, 4rt classificat.

Endavant Ribes.