Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 17 d’octubre de 2017

17-10-17: JUVENIL FEMENÍ vs SANT VICENÇ


CH Ribes 17 - EH Sant Vicenç 18
Ahir vespre es va jugar a Ribes el partit de la primera jornada de Lliga que s'havia de jugar l'1 d'octubre. Un partit amb emoció fins el final. Ben jugat. Molt lluitat.
D'aquests partits que es perden, però que el resultat del marcador no esborra la satisfacció de la feina ben feta. Molt bon partit de les nostres noies.


Les ribetanes van plantar cara a un dels equips que es considera forts del grup on es troben jugant. Van posar en marxa una gran intensitat defensiva, que juntament amb l'actuació de la porteria van contenir els atacs del St Vicenç. En atac, gairebé cada gol costava un avís de passiu. Patiment, però anaven entrant. L'avantatge al marcador del principi del  marcador feia preveure un partit molt emocionant. Al minut 10 hi havia un 4-2, però les del St Vicenç van anar remuntant i al final de la primera part vam quedar amb un gol per sota.


En la segona part la diferència d'un gol es va mantenir, i ocasionalment van arribar a ser dos. Vam tenir l'empat a l'abast en diverses jugades però l'encert de la portera rival ho va evitar fins i tot en la nostra última jugada d'atac. Els últims segons no ens va pertocar la pilota i les noies van contenir l'atac molt bé, mantenint l'esglai de la graderia fins el xiulet final.


Bon partit i satisfacció en el resultat. Desitjant jugar el partit de tornada.