Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 23 de setembre de 2017

23-09-17: INFANTIL FEMENÍ A vs SANT LLORENÇ


CH Ribes 19 - CH Sant Llorenç St Feliu 7

L'últim partit amistós de la pretemporada l'hem jugat a casa contra el St Feliu Sant LLorenç, equip que la sort ha fet que estigui en el nostre grup de Primera Catalana. 
Aquest és el partit en el que millor hem posat el termòmetre en quan a la preparació de les nostres noies respecte el nivell de la competició d'aquest any.
El partit ha començat molt igualat al marcador perquè els xuts de les ribetanes no entraven a porta. Pals , pals i més pals, com a 5 o 6!  Al minut 17 hi havia un 5-5 al marcador i la inquietud de la mala sort de cara a porteria però molta confiança de que això canviaria d'un moment a l'altre. Aturada de joc de l'Alexis per donar noves instruccions, donar confiança i mooolta calma. Al final de la primera part 8-5 al marcador.
La segona part va estar molt més encertada. Les noies juguen la bola, es creuen i arriben al final de les jugades assajades. Al final, contentes totes, no només la jugadora que marca el gol o les que estan a pista sinó també les que estan a la banqueta. Les jugades surten en equip i totes aporten el seu granet de sorra i totes el celebren. Al final un celebrat 19-7 al lluminós.
La propera setmana ja s'inicia la competició oficial i juguem a casa contra el Tàrrega. Toca  continuar entrenant.