Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 20 de setembre de 2017

16-09-17: INFANTIL FEMENÍ A vs CORNELLÀCH Ribes 38 - CH Cornellà 11

En el segon partit amistòs de la temporada les noies de l'Infantil Femení A han recollit una victòria que anirà molt bé a l'estat d'ànim de l'equip pel moment en què arriba, abans de començar la competició oficial.
  I és que aquest any trobarem equips  amb noies de primer any que ens recordaran l'equip de les nostres noies de l'any passat. Com va ser el cas del partit d'aquest dissabte.


L'equip del Cornellà estava format majoritàriament per nenes de primer amb algunes de segon any i es va poder contrastar la difèrencia en l'aprenentge que dona aquest any de diferència respecte de les nostres (tot i que hi ha 3 incorporacions noves d'aquest any). Les noies van atacar amb creuaments, vam veure contraatacs individuals i contraatacs sense bot, aturades de la porteria tant de la Paula com de l'Alba i en definitiva les vam veure jugar motivades i rialleres. I és que el rival posava moltes ganes però poca oposició defensiva que afavoria el lluiment de les nostres. Després de tantes i tantes pallisses rebudes, ja tocava.En definitiva victòria molt celebrada per l'equip i cara de satisfacció en l'Alexis. Que aquesta victòria sigui la primera de moltes!