Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 25 de juliol de 2017

UN NOU ESTIU D'INTERCANVIEl passat divendres 7 de juliol començava la tercera edició de l'ntercanvi que el Club Handbol Ribes comparteix des de ja fa tres anys amb l'equip francès Handpays de Luchon. Aquest cop els més grans  dels nostres equips infantils masculí i femení van ser els encarregats d'acollir a les seves llars els jugadores i les jugadores de la petita població de Bagnères de Luchon.


Van ser 48 hores d'activitats organitzades al detall per oferir als nostres convidats una petita mostra del que sóm i del que tenim aquí:

Després de l'arribada  i la benvinguda amb repartiment de samarretes a dues bandes i un cop fetes les presentacions, la piscina va ser l'escenari dels primers contactes.  Tarda de diversió en remull i, tot seguit, nit que cadascú va programar a la seva mida: era el moment de fer vincles sopant en família, passejant pel poble, ensenyant algun indret interessant,...

L'intercanvi es va fer oficial dissabte al matí amb la rebuda a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes per part del regidor d'esports, el sr. Josep Moya. Discursos també dels presidents dels dos clubs recordant els inicis de tot plegat, un petit piscolabis i... hora de platja. El temps, però, no va acompanyar massa i el vent i la pluja van escurçar l'estada a la platja del Far de Vilanova. Tot i així, somriures a dojo i cares de molta alegria.

La nit de dissabte va aplegar tots els participants al pavelló amb la idea de sopar en família en un ambient propici per anar intensificant lligams. La sorpresa no hi va faltar: els timbalers i el foc dels diables irrompien a la pista annexa i donaven un toc diferent i original a la trobada. 

Diumenge, com ja era d'esperar, l'handbol agafava protagonisme i els partits entre uns i altres es van anar succeïnt a la pista central. Mentre els nois i les noies jugaven, algunes famílies de les edicions anteriors s'apropaven al pavelló a saludar els nostres amics francesos, gent que es fa estimar i amics ja de molts. Les fotos i l'entrega de medalles per part del regidor d'esports i del president del Club posaven el punt i final a la part esportiva, aquella tan esperada per tots i la que dóna sentit a l'intercanvi.

Moment després no menys important: la tradicional paella del darrer dinar, aquest any excel.lentment cuinada per l'Àngels, mare de la Noa, una de les noies participants.

Per últim, la visita de l'alcaldessa, la sra. Abigail Garrido, va ser també una novetat i tot un detall a agraïr. L'intercanvi ben es mereix un reconeixement a l'alçada del que és: dos dies intensos de unió i convivència amb un grup de persones gairebé desconegudes que es retroben un any rere l'altre gràcies a l'handbol. Relacions que es van estrenyent cada vegada més amb un grup de persones entranyables que esperem seguir coneixent en futures edicions. Tota una experiència que no deixa indiferent a ningú!