dissabte, 1 de juliol de 2017

COMANDA EQUIPAMENTS "EMOZIONAT"


Les gestions de venda de material esportiu són directes entre les famílies i la botiga Emozionat.  

Es pot fer l'adquisició de peces soltes o de packs.  

Durant el procés de compra teniu la possibilitat de seleccionar com rebre la comanda:

  • El Club s'encarrega del lliurament quan es tria rebre la comanda sense cost afegit. En aquest cas un cop Emozionat us confirmi que el producte està per lliurar el podeu recollir el divendres al despatx del pavelló els divendres de 17'00 h a 18'30 h. 
  • Si la voleu rebre a casa podeu seleccionar l’opció i en aquest cas haurà un cost d’enviament afegit que veureu en el moment de fer la selecció. 
  • També si ho preferiu podeu anar vosaltres mateixos a recollir-ho directament a la botiga del proveidor (c/ Sant Frutuós, 35 de Barcelona)

Pels jugador@s nous de principis de temporada: 

És important fer la comanda abans de quan abans millor perquè el lliurament no és inmmediat. Podeu consultar els terminis de lliurament quan comenceu a fer la comanda.

Els dorsals són designats pel Club per evitar coincidències en el mateix equip del jugador i quan aquests han de canviar d'equip  o quan han de reforçar un altre. Aquesta designació i control també facilita que es pugui gaudir de l'equipament més d'una temporada.

La samarreta es pot personalitzar amb el nom, cognoms o ambdós si hi ha prou espai. També es poden posar diminutius (p.ex Txell, Siscu...etc.) En qualsevol cas el Club sempre revisa totes les propostes que es surtin de l'habitual per tal d'evitar que es posin noms improcedents.

Podeu accedir a la botiga fent click sobre el següent enllaç en funció de l'equipament que vulgueu adquirir:

FER CLICK AQUÍ PER DEMANAR L'EQUIPAMENT DEL CLUB:FER CLICK AQUÍ PER DEMANAR L'EQUIPAMENT DE L'ESCOLA ELS COSTERETS:


Si teniu cap dubte podeu contactar amb EMOZIONAT als següents contactes:

93.453.65.00 / 93.453.07.45