Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 4 de juliol de 2017

FINALITZA LA GRANOLLERS CUP


La Granollers Cup ha posat punt i final a una altra edició. Pels jugadors i jugadores del CHR han estat 5 dies d'anades i vingudes que encara han sabut a poc.
El torneig és una experiència a molts nivells: vincles que s'estrenyen, relacions amb gent d'arreu del món, ambient festiu i respectuós i tot plegat unit pel lligam comú de l'handbol. Per això, inevitablement, l'acomiadament sempre s'acompanya de certa nostàlgia. 
Els resultats, amb moltes expectatives inicials, acaben per passar a segon terme quan la cosa no va massa bé i es continúa gaudint de l'experiència. Els nostres equips així ho han fet: els que ja no tenien opcions no han perdut el somriure i han fet seguiment incondicional de la resta de companys per animar-los quan ho necessitaven. El cansament, que hi era, no es notava.

Destacar aquest any a dos equips que han aconseguit arribar a les fases finals: 

El cadet femení que es va classificar per setzens de final i va jugar un molt bon partit contra la Selecció Catalana que finalment va perdre amb un resultat de 19-11 gens despreciable.

A les noies de l'infantil femení A, felicitacions pel gran paper aconseguit: vuitens de final contra el BM La Roca. Partit perdut per 16-12, l'ENHORABONA!

Us animem a que compartiu la vostra experiència i les vostres imatges amb tots plegats.