Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 4 de juliol de 2017

CRÒNICA DEL IFB A LA GRANOLLERS CUPAquest primer pas de l'equip infantil femení B per la Granollers Cup ha estat marcat per la il.lusió de les nenes en la seva primera participació i en la desconeixença del nivell dels equips rivals. En el grup de l'IFB van tocar 3 equips de Catalunya ( H Mataró, H.La Salle Montcada, i  BM La Roca) 2 equips de Noruega (Seif i Hoybraten-2) i 1 de fora de Catalunya (H St Adrian).

Des del punt de vista esportiu, les noies han tingut partits de tots els colors. Alguns han sortit millor que d'altres. En alguns han estat més motivades i lluitadores que en d'altres, lo normal que passa en tots els equips només que aquest equip en concret, i després de la temporada de partits perduts que porta, té especial mèrit l'esperit lluitador en que surten a la pista. Esperàvem recollir una primera victòria en aquest torneig, però no ha pogut ser. Ens haurem d'esperar a la propera temporada.

Les noies van aprofitar el dia i les estones entre partits per anar a veure i animar els altres equips del CHR, tants han vist com el seu calendari i l'horari de bus assignat els hi ha permès. En aquest equip l'objectiu de socilaitzar inter-equip i extra-equip s'ha complert al 100%. I és que a la Cup no es va només a jugar, sinó a viure-la en comú, en equip i en Club. Objectiu assolit.

Bones vacances.