Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 12 de juny de 2017

EL JUVENIL MASCULÍ I EL SEU PAS PEL TOP 4


FOTOS

Subcampions de Catalunya. Gran final. Excel·lent Temporada.

Primer de tot, felicitacions per ser el segon equip entre 42, per la gran final que han disputat i per la gran temporada que han fet i hem gaudir.

En segon lloc, felicitacions individualment als 14 jugadors per la feina feta i el treball, tant a la pista com als entrenaments, gràcies a Adam, Adrià, Albert, Alex, David, Ian, Ivan, Juan, Lucas, Marc, Oriol, Pere, Raül i Roger.
També felicitar molt especialment a Edu per la gran tasca feta amb aquest nois tot l’any.
Felicitacions a les mares i pares que ens han donat suport durant tota la temporada gaudint i patint a la grada, especialment a la Nuria i al Leo, que no s’han perdut cap partit.
Felicitar a Mario i Jordi, que posen spray no se sap perquè, però funciona.
I per últim felicitar i no menys important, al sempre oblidat i que sempre està al partits, guardant els millors moments de cadascú, al nostre fotògraf oficial, el Chema. Gràcies Chema per tirar flashos als contraris (es broma), per la feina fosca als partits i despès en els muntatges dels àlbums.
Felicitats de tot cor a tothom.
I per últim un petit resum del TOP-4 que no es poc.
Manyanet 27 – RIBES 30
Semifinal contra Manyanet, equip que només havia perdut 2 partits en tota la temporada. Inici fluix i aviat avantatge de 3-4 gols pel rival que va mantenir fins el descans 16-13.
La segona part va se continuació de la primera, inclús una mica pitjor, minut 12 i 6 gols a sota, però mica en mica es va anar retallant la diferència fins l’empat a 27 a falta de 3 minuts. Bones aturades a la porteria, robatoris de pilota i encert al llançament, va donar la victòria per 27-30 i a la final.
Rubí 27 – RIBES 24
La final va se un calc de la semifinal però a l’inrevés. Inici igualat fins que el Ribes va aconseguí avantatge de 2-3 gols que es va mantenir fins el descans. 13-16, mateix resultat que a la semi però per nosaltres.
A la segona part, amb canvis al Rubí, que va incorporar jugadors de l’equip A, igualtat fins el minut 22, empat a 21. I aquí unes decisions arbitrals polèmiques van treure del partit als nostres que es van anar 2-3 gols a sota que ja no van poder remuntar. Final 27-24.
Decepció inicial, però cal valorar aquest segon lloc. Només els millors arriben a la final.