dijous, 22 de juny de 2017

CRÒNICA DEL SÈNIOR AL TOP 4El passat cap de setmana el primer equip va poder gaudir d'un top4 en el seu primer any competint com a sènior.
Amb una mitja d'edat de 18 anys durant tota la temporada, han aconseguit quedar primers de grup en la 1a fase i després quedar entre els 6 primers, aconseguint el somniat ascens. A més a més, en la 2a fase, han quedat tercers i això els ha donat el premi de competir un top4.

Van ser dos partits difícils ja que es van desplaçar a Lleida amb només 6 jugadors de camp i 2 porters.
Les semifinals contra Poblenou, a les cinc de la tarda i a 40 graus: va ser molt dur aguantar el partit sense poder fer canvis, tot i així l'equip no es va rendir i va lluitar fins que no van poder més i van acabar perdent de 7, encara que a pocs minuts del final lluitaven per tenir pilota per posar-se a només 3 gols.
L'endemà es va jugar el 3r i 4t lloc contra La Roca, un partit que es va dominar del principi fins al final, però que a falta de 10 segons, els roquerols aconseguien empatar el partit però el capità, Pol Fernández, faria un "slalom" per marcar el gol de la victòria sobre la botzina, 32-31, i aconseguir el 3r lloc.

Ha sigut una temporada llarga i dura, però gràcies a tots els jugadors de l'equip i del club que han omplert el pavelló cada partit amb l'ajuda dels pares i les mares, s'ha aconseguit l'objectiu de pujar a 3a Catalana. Enhorabona!