Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 22 de juny de 2017

CRÒNICA DEL SÈNIOR AL TOP 4El passat cap de setmana el primer equip va poder gaudir d'un top4 en el seu primer any competint com a sènior.
Amb una mitja d'edat de 18 anys durant tota la temporada, han aconseguit quedar primers de grup en la 1a fase i després quedar entre els 6 primers, aconseguint el somniat ascens. A més a més, en la 2a fase, han quedat tercers i això els ha donat el premi de competir un top4.

Van ser dos partits difícils ja que es van desplaçar a Lleida amb només 6 jugadors de camp i 2 porters.
Les semifinals contra Poblenou, a les cinc de la tarda i a 40 graus: va ser molt dur aguantar el partit sense poder fer canvis, tot i així l'equip no es va rendir i va lluitar fins que no van poder més i van acabar perdent de 7, encara que a pocs minuts del final lluitaven per tenir pilota per posar-se a només 3 gols.
L'endemà es va jugar el 3r i 4t lloc contra La Roca, un partit que es va dominar del principi fins al final, però que a falta de 10 segons, els roquerols aconseguien empatar el partit però el capità, Pol Fernández, faria un "slalom" per marcar el gol de la victòria sobre la botzina, 32-31, i aconseguir el 3r lloc.

Ha sigut una temporada llarga i dura, però gràcies a tots els jugadors de l'equip i del club que han omplert el pavelló cada partit amb l'ajuda dels pares i les mares, s'ha aconseguit l'objectiu de pujar a 3a Catalana. Enhorabona!