Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 27 de maig de 2017

27-05-17: OAR GRÀCIA SABADELL vs INFANTIL FEMENÍ B


SÍ SÍ SÍ, INFANTIL FEMENÍ!!!

L'últim partit de l'Infantil Femení B ens va portar fins a Sabadell, on el partit en sí no va aportar cap novetat a la línia d'aprenentatge de les noies.
Fent balanç, podem dir que aquest equip ha estat constant, perseverant i molt, molt regular en els resultats obtinguts, igual que han estat molt semblants el nivell de joc dels adversaris de tota la temporada.


Cal recordar que l'infantil Femení B ha estat jugant a la competició més inferior que organitza la FCH pel gènere femení (on no hi ha competició de Segona Catalana) i que està format íntegrament amb noies de nascudes totes l'any 2004. En general, s'han enfrontat tota la temporada amb equips formats per noies de 2004 i de 2003 barrejades i amb d'altres que jugant sense drets portaven noies de categoria cadet que poden portar una diferència de 3 anys amb les nostres!

És per tot això, que cal felicitar a aquestes noies. Perquè té molt de mèrit que no hagin perdut l'ànim d'anar als entrenaments i les ganes de jugar el seu partidet cada cap de setmana. Perquè han arribat al final de la temporada, i el camí no ha estat fàcil i perquè entre tots hem superat els moments de defalliment. Gràcies al seu entrenador l'Alexis i al suport incondicional dels pares i mares a cada partit i a cada desplaçament.


Ara, amb la il-lusió posada en la Granollers Cup.