Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 17 de maig de 2017

LA 2ª TROBADA DE MINIHANDBOL A CANAL BLAU
Com ja haviem anunciat, aquest passat diumenge va tenir lloc la II trobada de minihandbol organitzada pel Club Handbol Ribes.
Durant el transcurs del matí van passar pel pavelló un total de 200 nens i nenes repartits en 23 equips diferents i provinents de diverses escoles tant del municipi  com dels voltants. Així des de l'escola Els Costerets, Les Parellades, El Pi, el Bel Air, l'Esteve Barrachina de Sitges, el Morsell d'Olivella i  l'escola Sant Nicolau de Canyelles anaven arribant els protagonistes de la jornada que enguany tenien una missió molt important: convidar a algun amic o amiga que es vulgués animar a tastar aquest esport. Dels 200 participants, 56 tenien el seu primer contacte amb l'handbol i, pel que vam poder copsar, no serà l'últim.
Gràcies a ells, als jugadors i jugadores del club que els entrenen amb molt entusiasme, als que van col.laborar en les tasques d'arbitratge i a tots els pares acompanyants, la segona trobada va ser possible. Des del club, un sincer agraïment a tots plegats.

BON HANDBOL i fins l'any vinent.