Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 27 de maig de 2017

27-05-17: INFANTIL MASCULÍ A vs CH RÀPID CORNELLÀ


CH Ribes 48- CH Ràpid Cornellà 19

Dissabte vàrem jugar a casa el darrer partit de la copa i de la temporada contra el CH Ràpid Cornellà.

El resultat final ha estat de 48 a 19. Partit fàcil contra potser el rival més fluix de la copa. Els nois van tallar moltes pilotes en defensa i van poder fer un munt de contraatacs, que van donar molts gols a favor. Sempre per davant en el marcador i amb un inici d'11 a 0, ràpidament es va veure que seria un altre partit fàcil. Es van poder assajar jugades assajades que poc a poc s'han anat millorant.
I aquí acabem aquest any!!! Ha estat un any difícil a lliga catalana on no hi ens hi hem acabat d'encabir i una copa final potser massa fàcil. L'any vinent hi haurà canvis, nens que se'n van a viure fora de Ribes i esperem que els hi vagi molt bé tan si fan com si no handbol. Molta sort Kenn i Joel en la nova etapa!!! Us trobarem a faltar i ja sabeu que sempre sereu ben retornats. La majoria passaran a una nova etapa, a cadet, molta sort a tots!!! I alguns seguiran un altre any a infantil, bona sort també!!
Gràcies Javi, Joan, Joaquin, Joel, Kenneth, Mario, Pablo, Pau G., Pau C., Simon i Tesfaye. I també als entrenadors Rubèn i Àlex  i al delegat en Pep. Bon handbol i bon estiu a tothom!!!