Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 9 d’abril de 2017

09-04-17: JUVENIL MASCULÍ vs CH VILAMAJOR
Ch Ribes 40 - Ch Vilamajor 33

FOTOS

CAMPIONS de Lliga. Entre els 8 millors de Catalunya. Ara a pel campionat de Catalunya.
Felicitats a tots els jugadors: Adam, Adrià, Albert, Alex, David, Ian, Ivan, Juan, Lucas, Marc, Oriol, Pere, Raul i Roger,  i molt especialment a l’entrenador Edu per haver aconseguit aquest gran equip amb 3 generacions diferents. Gran feina per part de tots.

No ha estat fàcil. Un grup molt igualat i que s’ha decidit per petits detalls i per la feina ben feta. Fins a l’últim partit no s’ha decidit el campió que ha estat el Ribes. Només 3 derrotes en tota la temporada i dos d’elles, els primers partits que encara no estàvem conjuntats. Segona millor defensa del campionat amb una mitjana de 20 gols encontra que ens ha permès tirar endavant partits igualats.
Aquest últim partit no te història, s’havia de guanyar si o si, el Rubí havia guanyat el dia anterior i anava davant nostre i va sortir un partit a veure qui ‘pegava’ més.
Minut 1, 3-0 pel Ribes. Minut 6, 3-5 pel Vilamajor. A partir d’aquí nova avantatge pel Ribes fins al final. 19-15 al descans i 40-33 final. 73 gols per fer gaudir a la grada, més de 110 llançaments entre els 2 equips en 60 minuts. Avui defenses i porters venuts. Espectacle per finalitzar la lliga.
Ara una setmana de descans merescut i a per la segona fase amb rivals encara més forts, Sant Cugat, Banyoles i Polinya.

Us esperem a tots en aquests partits.