Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 2 d’abril de 2017

02-04-17: INFANTIL MASCULÍ A vs MATARÓ


Ch Ribes 19 - Joventut H. Mataró 44

Aquest diumenge hem jugat el sisè partit de la segona fase a casa contra el primer classificat, el Mataró A. Com anècdota comentar que es van desmuntar les tanques d'hoquei patins, ja que hi havia hagut dos partits d'hoquei , en un temps rècord, gràcies a l'ajut de pares de Ribes i també de Mataró. Moltes gràcies a tots!!

El resultat final ha estat de 19 a 44. Aquest era un rival difícil i potser per això no hem deixat de lluitar a la pista. Avui, tot i anar per darrera en el marcador, no ha semblat que el donéssiu per perdut i això ens ha agradat a la grada.
Primer bon inici de partit d'aquesta fase, amb ganes i amb bones jugades. Això ha fet que el rival, tot i anar sempre per davant en el marcador, no se n'anés massa durant els primers 15 primers minuts de partit, on anàvem 8 a 13. Després les forces han començat a minvar i el rival en millor forma física que nosaltres i una defensa individualitzada que ens ha costat superar, ha anat augmentant la diferència fins l'11 a 23 a la fi de la primera part. A la segona part el rival ha seguit amb una forta defensa individual que no hem sabut trencar i que li ha permès augmentar la diferència de gols fins als 25 finals. Tot i així els nostres nois no han perdut mai les ganes i de tan en tan aconseguien escapar del contrincant, arribar a porteria i marcar gol.
Diumenge vinent juguem a fora contra el Cerdanyola Verd. Intentem jugar amb intensitat i ganes i segur que la satisfacció serà més gran!! Sort i ànims!!