Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 2 d’abril de 2017

02-04-17: CADET MASCULÍ vs SAFA HORTACh Ribes 29 - Safa Horta 36

A una setmana de finalitzar la competició el cadet masculí acabava ja diumenge la seva participació a la lliga ja que la darrera setmana és jornada de descans.
Es rebia al Safa Horta amb moltes baixes a la banqueta que es van poder suplir gràcies a la presència de l’Adam, que ens va venir a donar un cop de mà, i del Mario, el Joel i el Ken de l’equip infantil, que just després del seu partit els va tocar seguir jugant.
La consigna era clara pel darrer partit de la temporada: fora pressions i a passar-ho bé. A diferència del partit d’anada en que els nostres jugadors semblava que no hi eren, aquesta vegada van posar les coses una mica més difícils al rival i no hi va haver avantatge per ningú durant els primers 25 minuts. Bona defensa i bones aturades per ambdues parts donaven poques opcions al marcador que es mantenia força estàtic i només al final del primer temps es decantava a favor dels visitants: 10-15.
A la segona part es va mantenir el bon ritme de joc i els encerts a porteria s’equiparaven a banda i banda. No es va poder, però, superar la diferència acumulada pel Safa a la primera part i aquésta es va anar arrossegant fins al 29-36 final.
Es van veure errades però també molta intenció i bona actitud. La sobtada incorporació de jugadors tampoc va ser fácil però al final l’equip va acabar encaixant força bé. Felicitats a tots plegats!! 
El cadet masculí queda finalment en la vuitena posició de la taula, però s’emporta el més important:  una altra temporada d’experiències compartides, riures, amistats i bona sintonia. Un equip unit i compacte que suposem seguirà disfrutant plegat d’alguna competició més abans del final de temporada. Si és així, aquí estarem per explicar-ho!!