Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 26 de març de 2017

26-03-17: CORNELLÀ vs CADET MASCULÍ
H Ràpid Cornellà 31 - Ch Ribes 26

Penúltim partit de la competició pel cadet masculí i aquests nois no deixen de sorprendre’ns. Durant la temporada els hem vist perdre en partits lamentables i guanyar merescudament en partits brillants treballats a fons. Tot i que darrerament mantenen una bona línia de joc, la inestabilitat els ha anat acompanyant de forma més o menys regular, però diumenge va arribar al seu punt més alt.

Primera part que finalitzava amb un 17-6 malgrat al minut 10 el marcador ens era favorable. 20 minuts de rellotge sense aconseguir tranformar ni un  gol i encaixant-ne més dels desitjats. Els nois tenien un d’aquells mals dies i res feia pensar que la cosa podia canviar.
Però segona part i canvi radical. El que els va dir el tècnic durant el temps de descans, ningú ho sap, però sens dubte va fer el seu efecte perque l’equip va sortir transformat. Remuntada total i segona part d’infart. Ara era l’equip local el que no aconseguia marcar i els nostres jugadors els que anaven en ascens millorant per segons, concentrats, constants i persistint en l’intent. Excel.lent joc i 24-21 al minut 20 de la segona part. El marcador va reflectir fins a un encoratjador 25-23, però al final no va poder ser.  Als darrers minuts el Cornellà va aconseguir recuperar certa distància i el xiulet sonava amb el marcador a 31-26, un resultat satisfactori després del que hagués pogut ser.
Aquest cop, felicitacions i retrets a parts iguals en un partit convertit en dos. Del que segur no ens podem queixar és de que no ens mantinguin amb l’emoció i la incògnita fins al final, això sempre ho tenim assegurat.