Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 25 de març de 2017

25-03-17: HANDBOL ESPLUGUES A vs INFANTIL MASCULÍ AHandbol Esplugues A 40 - Ch Ribes 23

Aquest dissabte hem jugat el cinquè partit de la segona fase i primer de la segona volta. Ens ha tocat anar a Esplugues.
El resultat final ha estat de 40 a 23.
Un partit més perdut. De fet penso que els nois el donen per perdut abans de sortir a la pista, que no creuen que poden guanyar. Però si veiessin des de la grada el que nosaltres hem vist, en comptades ocasions, potser canviarien d'opinió. Una actitud positiva, de lluita i de no tirar mai la tovallola, només així podeu guanyar!!!!
Un altre mal inici de partit, amb moltes pilotes perdudes, ja sigui per males passades o males recepcions. Així, el rival en pocs minuts s'ha posat amb un avantatge important, sense que nosaltres haguem ni tan sols llençat a porteria. Diferència que ha anat augmentat poc a poc i que no hem estat capaços ni de mantenir ni de reduir a la segona part, on la moral ja estava per sota terra. L'espera del xiulet final s'ha fet llarga, ganes d'acabar amb el que no havia començat bé.
La setmana vinent juguem a casa contra el Joventut H Mataró, primer classificat d'aquesta segona fase. Partit difícil doncs, però no importa el resultat, el que sí importa és haver jugat bé!!!!! Cal donar un tomb a aquesta rutina, encara que només sigui ens els 3 partits que queden. Us demanem un gir en positiu que ens faci cridar i gaudir a la grada com alguna vegada heu aconseguit!!!! Ànims nois que vosaltres podeu!!!