Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 12 de març de 2017

11-03-17: INFANTIL MASCULÍ A vs CERDANYOLA VERD


Ch Ribes 19 - Ch Cerdanyola Verd 23

Aquest dissabte hem jugat el tercer partit de la segona fase. Ens ha tocat juga a casa contra el Cerdanyola Verd.
El resultat final ha estat de 19 a 23. Millor partit de la segona fase. Els nois han lluitat una mica més que en els darrers partits.
Comentar que a la primera part hem tingut un àrbitre conegut per tots, en Lucas, ja que l'àrbitre assignat arribava tard per culpa d'un accident. Ha estat un bon arbitratge, gràcies!
Inici de partit dolent, el rival se'n va de sis i nosaltres no som capaços de marcar. Molts llançaments a porta que s'estavellen contra el porter o van fora dels 3 pals. Finalment hi posem una mica d'encert i reduïm l'avantatge de 8 gols fins a 4. Acaba la primera part amb un 8 a 12. Inici de la segona part una mica millor que el de la primera, però tot i això el rival se'n va de sis gols. Amb una mica més d'encert que a la primera tornem a reduir la diferència a 4 gols. A la segona part hem aconseguit un empat a 11. Fi del partit 19 a 23, hem arrossegat la diferència aconseguida en el mal inici de partit i no hem estat capaços de superar-la. Cal estar al màxim des del minut zero. Potser si el partit hagués durat 5 o 10 minuts més... qui sap?? Agrair el suport del Gerard, porter de l'infantil B que ha vingut a donar-nos un cop de mà. Bon partit!!!

Dissabte vinent juguem a fora contra el Sant Boi A. Molta sort i a seguir lluitant!!!!