Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 11 de març de 2017

11-03-17: CERDANYOLA vs CADET MASCULÍ


Ch Cerdanyola Negre 30 - Ch Ribes 41

Dissabte a les 16.00 el cadet tenia la seva cita setmanal a Cerdanyola. L’equip disposava d’una bona oportunitat per lluïr-se i recuperar el negatiu de gols que porta acumulats però això no es va fer efectiu fins a la segona part: l’inici va anar molt ajustat i  tenir el partit sota control i el resultat assegurat va costar un pèl més de lo esperat.

Jugades bones en atac amb final de gol en la seva majoria. L’arribada a camp contrari compensava els errors defensius que de nou es van tornar a veure sobre tot en la primera part i que van permetre als locals mantenir el marcador anivellat.
Els contraris van saber aprofitar el nostre punt feble i el 18-21 del descans no acomplia per res les expectatives creades.
Millora en la segona part: el joc a dalt continuava deixant jugades ben combinades amb participació de tots i on cada jugador va poder tenir el seu moment de protagonisme. Les indicacions del Juanpe a nivell defensiu es van començar a notar i la segona part es va controlar millor i va donar la confiança necessària per acabar gaudint amb tranquil.litat de la resta de partit.
Ara, a treballar per solventar els errors dels que tots són conscients. De moment, però, dilluns a l’acabar l’entrenament els espera un bon berenar gentilesa del protagonista del gol número 40, el Ferran. Passeu-ho bé!!!