Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 5 de març de 2017

05-03-17: IGUALADA vs JUVENIL MASCULÍCh Igualada 23 - Ch Ribes 39

JUGADORS: Ivan, Marc, Oriol (11), Adrià (6), Raül (5), Adam(3), Pere(2), Lucas (5), David(5) i Roger(2).
Partit difícil contra un Igualada, al mig de la classificació però el tercer màxim golejador de la categoria, resolt amb gran solvència per part del Ribes. Gran treball en equip i també individual.

Podem resumir el partit destacant:
-          La bona defensa del Ribes, fent que els grans llançadors rivals ho fessin gairebé tot el partit més enllà de 9 metres
-          Contraatacs molt ràpids i grans jugades en estàtic amb la participació de tots els jugadors donant continuïtat a la pilota.
-          Els porters, Ivan i Marc. Amb quasi un 50% d’encert en les aturades
-          Oriol. 11 gols de 12 llançaments. No cal dir res mes.
-          Adam i Adrià en la distribució del joc. Sempre pensant ràpidament i triant la millor opció per l’equip. Genials.
-          L’equip sencer. Ens presentàvem amb només 10 jugadors i al minut 20 de la primera part es lesionà Raül, encara que va provar-se a la segona part. David, Pere, Lucas i Roger vàrem tenir que jugar en primera línia i ho van fer sensacional.
En quan al resultat ja està tot dit. Agafant avantatge de mica en mica fins al 12-20 al descans i la segona part en la mateixa línia. Final 23-39 i ara una setmana de descans per afrontar la part difícil del campionat.