Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 4 de març de 2017

04-03-17: JOVENTUT HANDBOL MATARÓ A vs INFANTIL MASCULÍ AJoventut H. Mataró 31 - Ch Ribes 20

Aquest dissabte hem jugat el segon partit de la segona fase. Ens ha tocat desplaçar-nos a Mataró.
El resultat final ha estat de 31 a 20. Resultat i partit gairebé calcats als de la setmana passada. Mala defensa dels nostres nois que permetia entrar sense dificultat al rival.
Atacs poc fructífers, per mala sort en el llançament o per pèrdues de pilota.  En conjunt un partit pobre, sense lluita per part dels nostres jugadors. Actitud que cal millorar i a la que ens tenen força acostumats aquesta temporada. Altre cop penso que el rival era assequible ja que sense lluitar es va perdre de 9, imagineu que hagués passat si ho haguéssim fet!!!!
El resultat a la fi de la primera part va ser de 14 a 8. Aquest marcador, bé més que el resultat l'actitud dels nous jugadors, feia preveure un mal resultat final. Tots nosaltres però, en algun raconet, teníem l'esperança de veure aparèixer aquell equip lluitador que hem vist en comptades ocasions, però no va ser així. La segona part van seguir igual i arribàvem a la fi del partit amb una diferència d'11 gols.
La setmana vinent juguem a casa contra el CH Cerdanyola Verd. Equip contra el que vàrem jugar a la fase classificatòria per a la lliga catalana, i en vàrem treure un empat. Molta sort i a lluitar!!!!