Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 25 de febrer de 2017

25-02-17: CADET MASCULÍ vs LAIETÀ ARGENTONA


CH Ribes 33 - HC Laietà Argentona 34

Joc d’equip totalment recuperat després del grandíssim partit del cadet davant el Laietà Argentona . Jornada avançada amb motiu de l’intercanvi a Luchon els propers 17, 18 i 19 de març en el que hi participa part de la plantilla. Va tocar jugar per Carnaval i si aquests són dies per gaudir i passar-ho bé això és just el que  vam fer durant els 60 minuts de dissabte presenciant el joc d’aquests nois que ens van oferir el bo i millor del conjunt i de cadascú.

Màxima connexió entre jugadors des de l’inici: es buscaven, es parlaven, s’animaven. Boniques i efectives combinacions de jugades i una bona tanca defensiva posaven el joc local a l’alçada del contrari, tant que el marcador s’entestava a reflectir l’empat minut a minut en un partit absolutament igualat. La possibilitat que aquest empat es decantés en l’últim moment a favor dels visitants ens feia estar amb l’ai al cor permanentment i és que veient el que els nostres nois estaven fent davant un equip que ens supera en vàries posicions a la classificació, la victòria la teniem de sobres merescuda.
I això va ser exactament el que va passar . Darrers dos minuts a 33-32 i llavors els laietans empataven i feien el gol de la victòria. La falta fora de temps a favor nostre tampoc es va poder transformar i ens quedàvem a  les portes amb un 33-34 final.
Per nosaltres està molt clar: partit guanyat sense els dos punts, tant s’hi val. L’esforç i el gran treball d’aquests nois va ser innegable i, tot i que el marcador no els va voler recompensar, dissabte, per molts , van ser uns grans campions. FELICITATS !!!