Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 25 de febrer de 2017

25-02-17: INFANTIL MASCULÍ A vs HANDBOL ESPLUGUES

Ch Ribes 23 - H Esplugues 31

Aquest dissabte hem iniciat la segona fase de la lliga catalana on jugarem tan sols contra 4 equips dels 8 que som. Els partits disputats a la primera fase contra 3 dels equips que han passat al mateix grup no es disputen i conten el resultats obtinguts. Així que, comencem aquesta lliga havent disputat ja 6 partits. El rival de dissabte ha estat l'Esplugues A.
El resultat final ha estat de 23 a 31. Podria semblar pel resultat que el contrincant era molt superior a nosaltres, però res més lluny de la realitat. Rival assequible, però que va lluitar els 50 minuts de partit i no vam saber aturar, simplement vam deixar fer.
Inici de partit amb nervis, pèrdues de pilota per part dels dos equips, però poc a poc l'Esplugues es va anar posant per davant en el marcador, moltes errades en les passades i molts tirs als pals. El resultat a la fi de la primera part ja era de 8 a 14. La segona part va anar una mica millor, sobretot en els darrers 10 minuts, que va semblar que els nois despertaven. Però ja era tard, la diferència era massa gran. El partit va acabar amb un 23 a 31.
Inici no gaire bo, però encara queden partits per millorar i jugar al màxim des del minut 1. La setmana vinent ens desplacem a Mataró. Molta sort i ànims!!!!